Regăsește-ți liniștea și echilibrul la clasele noastre de Yoga!

În perioada 8 – 29 septembrie, în fiecare duminică, între orele 10:00 – 12:00, ParkLake  te invită să descoperi și să exersezi un stil de viață sănătos, practicând Yoga în aer liber.

Ședințele de Yoga vor avea loc în Grădina ParkLake și vin în întâmpinarea membrilor comunității care își doresc să includă în programul unei vieți agitate și momente de relaxare și re-echilibrare fizică, psihică și emoțională. Printre sesiunile de shopping obișnuite, activitățile în familie sau alături de prieteni, ParkLake îți oferă oportunitatea de a te bucura de experiența uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale și spirituale din lume, care să îți aducă pace în suflet și să te elibereze de stresul cotidian.

PROGRAM

  • – 2 sesiuni in fiecare duminica: 10:00 – 11:00 \ 11:00 – 12:00;

DESPRE YOGA

Yoga este o activitate fizică practicată de mii de ani, iar printre beneficiile sale multiple se numără îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului, dezvoltarea forței musculare și tonifierea musculaturii, corectarea posturii corporale, îmbunătățirea respirației și întărirea sistemului cardio-vascular. În plus, exercițiile de respirație, care au ca efect oxigenarea întregului organism, inclusiv a creierului, sunt esențiale pentru relaxare și pentru inducerea unei stări de bine.

*Intrarea este liberă, prin înscriere în prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar echipamentul necesar claselor de yoga este pus la dispoziție de ParkLake. 

Publicatii
03 septembrie 2019