Responsabilitate Corporativa

Politica noastra de Responsabilitate Corporativa este sustinuta de valori si principii cum ar fi protejarea mediu incojurator, constiinta sociala, sinceritate fata de societate, incredere si etica.

Este o preocupare pentru noi implicarea in realitatea sociala a comunitatiilor, respectiv colaborarea cu institutiile sociale, de sanatate, culturale si sportive.

Prin prisma activitatii pe care o desfasuram, consideram ca trebuie sa ne implicam in viata comunitatilor din care facem parte. In acest sens, organizam frecvent evenimente in folosul comunitatii, cu tenta culturala sau de mediu si, totodata, insotiti de organizatii specifice, actiuni pentru intrajutorarea copiilor si batranilor. Colaboram indeaproape cu institutiile de protectie sociala, printre altele organizand si activitati de strangere de fonduri in cadrul centrelor noastre comerciale. La nivel de initiativa, implementam un sistem care ofera colaboratorilor nostrii posibilitatea de a participa la actiuni de voluntariat pentru comunitate, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si aduce contributia in acest sens.