La ParkLake, campania de Paște îți aduce premii surprinzătoare și activități de sărbătoare

LATER EDIT: Campania de Paște și-a desemnat câștigătorii! Felicitări câștigătorilor celor trei vouchere a câte 1000 euro! Vă așteptăm la InfoDesk să vă revendicați premiile!

 

În aprilie, ParkLake  te invită să savurezi fiecare clipă de sărbătoare cu premii surprinzătoare. În perioada 5 – 30 aprilie, campania dedicată sărbătorilor Pascale îți poate aduce unul dintre cele peste 3500 de vouchere valorice, în timp ce evenimentele inedite, atelierele tematice și târgul de Paște special organizate pentru bucureșteni vor pune centrul comercial pe harta locurilor ideale de petrecere a timpului liber.

Cumpărăturile de Paște îți aduc vouchere cadou

În perioada 5 – 30 aprilie, cumpărăturile de minim 200 LEI în ParkLake îți aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 3500 de vouchere în valoare de 50 LEI fiecare, dar și posibilitatea de a participa la tombola pentru unul dintre marile premii: trei vouchere în valoare de câte 1000 de EURO fiecare. Detalii privind campania pot fi găsite accesând www.parklake.ro.

Pentru a intra în posesia premiilor-instant, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

Regulamentul campaniei poate fi consultat AICI.

Lista magazinelor unde poti folosi voucherul o poti consulta mai jos:

Park Lake Flyer 100x148mm+5mm bleed-02[1]

 

Activități de Paște pentru copii

De sărbători, însă, nu doar adulții au motive de bucurie, ci și copiii. În perioada 20 – 27 aprilie, cei mici sunt invitați să fie Ajutoarele Iepurașului și să pătrundă în lumea magică a sărbătorilor de Paște. Jocurile Iepurașului, atelierele tematice precum Năsturel Castronel, Micii cultivatori, Umbreluțele haioase, dar și cornerele de face painting si baloane modelabile îi așteaptă pe copii în zona main square de la parter.

 Târgul de Paște

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupă și ele un loc pe lista de priorități, alături de distracție. Pentru toți cei care își doresc să găsească surprizele perfecte pentru persoanele importante din viața lor, târgul tematic de Paște îi așteaptă cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni în perioada 16 – 26 aprlie, la parterul centrului comercial.

Publicatii
09 aprilie 2019