GreenTech Film Festival 2019

Green Tech Film Festival – platforma de educaţie care promovează stilul de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile verzi existente, prin filme documentare, dezbateri, ateliere şi expoziţii – revine în luna noiembrie 2019 cu o nouă ediţie dedicată publicului din Bucureşti.

În perioada 11 – 17 noiembrie, te așteptăm la ParkLake în Main Square cu o mulțime de activități speciale (proiecții de film, dezbateri, expoziții care promovează tehnologiile inovatoare pentru combaterea schimbărilor climatice). Totodată, festivalul include şi activităţi pentru copii: animaţii, jocuri, ateliere privind siguranţa pe internet, reciclarea creativă a deşeurilor şi de robotică.

În premieră pentru România vor fi prezentate două filme documentare produse de  Patagonia, unul dintre cele mai respectate branduri din lume pentru faptul că prin acţiunile sale reuşeşte să sensibilizeze publicul cu privire la problemele de mediu şi schimbările climatice: „Blue Heart” – care  documentează lupta pentru protejarea ultimelor râuri sălbatice ale Europei şi atrage atenţia asupra unui potenţial dezastru de mediu în Europa – , și  „Artifishal” – care urmăreşte impactul crescătoriilor şi al fermelor piscicole asupra rezervelor de somon sălbatic din întreaga lume.

Programul festivalului este disponibil pe site-ul www.greentechfilmfestival.ro.

Accesul la toate evenimentele incluse sub umbrela festivalului este gratuit şi se face în baza unei rezervări la contact@greentechfilmfestival.ro.

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenție specializată în dezvoltarea proiectelor și inițiativelor cu impact social, iar cea de-a treia ediţie se desfăşoară cu sprjinul Ambasadei Suediei la Bucureşti, Ambasadei Novegiei la Bucureşti, Ambasadei Finlandei la Bucureşti, Institutului de Film Norvegian, Innovation Norway, Facultăţii de Hidrotehnică (UTCB), Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Primărei Cluj-Napoca, Cinema Dacia, ARCUB, Primăriei Capitalei.

Program Greentech Film Festival

Publicatii
01 noiembrie 2019
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc