E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare în ParkLake

A sosit sezonul zilelor insorite, care imbie la rasfat, relaxare si shopping de neuitat.

In luna aprilie, te asteptam in ParkLake sa descoperi campania ”E Sarbatoare. Bucura-te de shopping si relaxare!” In perioada 01 – 30 aprilie, cumparaturile in valoare de minim 150 de lei iti pot aduce unul din cele 3.500 de vouchere in valoare de 50 de lei fiecare, astfel incat sa te bucuri de cele mai frumoase cadouri pentru tine si cei dragi.

Vino, descopera ofertele noastre si alege ce ti se potriveste! Voucherele vor putea fi utilizate in magazine in perioada 01 aprilie – 15 mai 2022 si sunt numai bune sa iti fie complice in goana dupa cadouri.

Ne vedem la Targul de Paste?

Cele mai faine cadouri le gasesti, si anul acesta, la Targul de Paste, ce va avea loc in perioada 07-22 aprilie, la parterul ParkLake, intrarea dinspre Starbucks. Te asteptam cu o varietate de produse traditionale, cadouri si decoratiuni care te vor inspira sa iti transformi casa intr-un univers festiv, plin de candoare si voie buna.

Zile de distractie la ParkLake

In plus, pentru iubitorii de aventuri pline de adrenalina, am pregatit un Treasure Hunt cum nu a fost altul! Vino in ParkLake pe 15, 16 sau 17 aprilie, descarca aplicatia si porneste in cautarea oualor de Paste!

Fiecare ou va ascunde cate o surpriza: fie o proba, fie puncte, in functie de culoare. Cele mai norocoase echipe vor avea parte de extra surprize, precum 100 vouchere de cumparaturi x 50 lei, in timp ce pentru cei mai mari aventurieri am pregatit 10 carduri cadou in valoare de 300 lei, gata sa fie luate acasa!

ParkLake te provoaca sa-ti (re)descoperi spiritul temerar si sa te bucuri de primavara si tot ce are mai frumos de oferit alaturi de cei dragi.

Tu ce mai astepti?

Consultă lista magazinelor participante aici.

Consultă regulamentul campaniei aici.

Publicatii
30 martie 2022