Sarbatorim cu mii de premii #2aniparklake

LATER UPDATE 2: Câștigătorul marelui premiu din cadrul tombolei aniversare ParkLake a fost extras prin tragere la sorți.  Tichetul extras este aferent bonului nr. 00089 din 25 septembrie 2018, în valoare de 179,90 ron din magazinul Berhska ParkLake. Filmulețul extragerii poate fi vizionat AICI. Așteptăm fericitul câștigător la Info Desk să își revendice premiul, o superbă Mazda CX5, în termen de 30 de zile.  Felicitări! ??

43072110_928747047334811_7239976957268459520_n

LATER UPDATE: Cele 4000 de vouchere aniversare prevazute in regulament au fost epuizate.  Cumparaturile de minimum 150 RON va aduc in continuare sansa de a castiga, prin tragere la sorti, marele premiu al campaniei – o Mazda CX-5.

Pentru că doi ani alături de ParkLake merită sărbătoriți, luna septembrie este o lună festivă, plină de surprize fascinante și mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un început de toamnă rodnic marchează anul acesta o sărbătoare unică – #2aniparklake.

In perioada 1 – 30 septembrie, cumpărăturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere în valoare de  50 RON fiecare, dar și posibilitatea de a participa la tombola aniversară. Astfel, toate persoanele care se înscriu la tombolă au șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu: o mașină Mazda CX5, perfectă pentru plimbările în natură sau la sesiuni de shopping prelungite.

Consulta regulamentul campaniei AICI.

Magazinele unde poti folosi voucherul aniversar sunt:

Magazinele unde poti folosi voucherul aniversar sunt:

ALDO
ANNA CORI
B&B
BE IN TIME
BENVENUTI
BERSHKA
BIGOTTI
BSB
BOBBI BROWN
CARAMEL
CCC
CHOPSTIX
COCCODRILLO
COLIN’S JEANS
COLLECTIVE
CROPP
CLARKS
DESIGUAL
DINNER FOOD
DINOLAND
ECCO
FLORMAR
FOREVER 21
FORMAT LADY
FOSSIL
GEOX
GEROVITAL
GHERASOS
GETT’S COLOR BAR
GLORIA JEANS
GNC
HANS & HENNES
HANDSOME MONK
HUMMEL
HERVIS
HOUSE
IL PASSO
INTERSPORT
ISTYLE
JOLIDON
KENDRA
KENVELO
KITCHEN SHOP
KULTHO

LANIDOR
LC WAIKIKI
LEE COOPER
LEGO
LUXURY GIFTS
LYNNE
MAC
MASSIMO DUTTI
MAXI TOYS
MEDIA GALAXY
MELI MELO
MELI MELO DECO
MELKIOR
MIRANO
MOHITO
MOTHERCARE
NEDELYA
NEW BALANCE
NIKE
NOBACCO
NORIEL
NOMASVELLO
OKAIDI
OPTIPLAZA
ORANGE
OXETTE
OYSHO
PARFOIS
PEPPER
PIMKIE
PIZZA BONITA
POLICE
PRENATAL
PRIMIGI
PULL AND BEAR
PUNKT
PUPA
RESERVED
SALAMANDER
SAMSONITE
SECUIANA
SENSIBLU
SEPHORA
SINSAY
SKECHERS
SMYK ALL FOR KIDS
SOFIAMAN
SPLEND’OR
STARBUCKS
STRADIVARIUS
SWAROVSKI
TACO BELL
TEZYO
TIMEOUT
TOM TAILOR
TOMMY JEANS
TRIUMPH
TUI TRAVEL
UNITED COLOURS OF
BENETTON
US POLO
VANS
VARIOUS BRANDS
WOMEN SECRET
YAMAMAY
YOKKO
YVES ROCHER
ZARA
ZARA HOME
ZAZA
Activarea voucherului se face la Biroul de Informații ParkLake prin ştampilarea acestuia şi completarea formularului de validare. Voucherul este valabil în perioada 1 septembrie – 30 octombrie 2018 în peste 100 de magazine. Acesta nu se cumulează şi poate fi folosit o singură dată în magazinele partenere din ParkLake. Valoarea voucherului nu se poate preschimba în bani şi nu se acordă rest. Pentru cumpărături mai mari de 50 de lei, diferenţa se achită cash sau card, în funcţie de politica magazinului. Regulamentul oficial şi alte informaţii suplimentare sunt disponibile la Biroul de Informaţii sau pe www.parklake.ro.

Publicatii
31 august 2018