De Valentine’s Day, numai iubirea voastră topește inima de gheață!

De Valentine’s Day, ParkLake Shopping Center și PRO FM invită îndrăgostiții să intre în competiția pentru a câștiga un inel cu diamant aflat în mijlocul inimii uriașe de gheață amplasate în centrul comercial. Vizitatorii care intră în campanie în perioada 11-13 februarie pot câștiga inelul Salvini  în valoare de 5.400 de lei lei oferit de Kultho.

Îndrăgostiții vor topi o inimă de gheață de peste doi metri, amplasată în Main Square, pentru a câștiga de Valentine’s Day un inel cu diamant pentru persoana iubită și multe alte premii oferite de magazinele partenere. Vizitatorii se pot înscrie în concurs în perioada 11-13 februarie, în cadrul centrului comercial; pentru a participa, aceștia trebuie să estimeze ora și minutul în care se va topi inima. Persoana care ghicește sau este cel mai aproape de răspunsul corect va câștiga bijuteria oferită de magazinul Kultho în data de 14 februarie.

De asemenea, participanții care vor fi aproape de răspunsul corect vor câștiga premii oferite de sponsorii campaniei: un costum Viggo, în valoare de 1500 lei, un smartphone Lenovo Moto Z, cu abonament inclus de la Orange, 3 abonamente World Class, vouchere Leonard Collection (1×300 lei), Il Passo (1×500 lei), Jolidon (1×200 lei), Motivi (1×600 lei) , United Colors of Benetton (3×100 lei), Dinner Food (20×50 lei) Optiplaza (3×150 lei) si 5 invitații duble la VIP (5×180 lei), cină și film incluse, experiență unică care poate fi traită doar în Cinema City din ParkLake.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Publicatii
08 februarie 2017
Categorii
Press Release