Vino de Halloween la ParkLake!

Ți-am pregătit un Halloween de poveste la ParkLake, cu surprize vrăjitorești, distracție multă, promoții și aventuri magice de care o să-ți amintești cu bucurie!

Escape room
Până pe 31 octombrie, vino la ParkLake să-ți testezi perspicacitatea, să rezolvi toate probele și să ieși din camera special gândită de Halloween!

Povestea? Știi cum, în seara de Halloween, grupurile de colindători ajung la ușa casei și sunt poftiți înăuntru. Toate bune și frumoase, arată primitor și cald, însă lucrurile nu sunt ceea ce par… În loc de clasicul “trick or treat”, colindătorii vor avea parte de o experiență plină de mister, al cărei scop este chiar evadarea din casă. Vrei să fii unul dintre ei? Obiectele din casă nu sunt ceea ce par și tu, împreună cu prietenii tăi, trebuie să căutați indiciile pentru a ieși afară. Intrarea este liberă, pe bază de programare la biroul de înscrieri de lângă Handsome Monk, în zona de food court.

Freaky Fashion

Costumează-te virtual folosind ultimele tehnologii kinect! Distracția e garantată atunci când porți costumul potrivit. Garderoba virtuală e disponibilă până pe 31 octombrie, în zona CinemaCity, din ParkLake.


CinemaCity bagă frica în prețurile biletelor la film

Vrei să vezi Ouija, Disappointments room, Inferno sau Miss Peregrine’s Home for Peculiar children 3D? Noi zicem că sunt potrivite pentru a completa distracția cu prietenii, așa că te invităm la CinemaCity, unde ai bilete cu preț redus!

Reduceri la Pepper Shoes

Pentru că în noaptea de Halloween ai de colindat serios, Pepper Shoes vine cu 30% reducere la pantofi special cu această ocazie.

Sesiune Master class la NYX

AMC Makeup organizează, pe 29 octombrie, un master class de machiaj la NYX! Vino să te distrezi și să vezi cum te poți transforma de Halloween cu ajutorul machiajului profesionist, învață trucuri noi și află ultimele tendințe în materie de make-up și beauty.

Machiaj la Melkior

Ediția de Halloween vine la Melkior cu machiaj vrăjitoresc, cu ojă închisă la culoare și ruj negru sau violet închis, pentru un look vrăjitoresc!

Halloween pentru cei mici

În cadrul atelierelor și activităților pe care le avem mereu cu cei mici, pe copii îi așteaptă surprize nenumărate! Nu uitați, de miercuri până duminică, în ParkLake, copiii desenează, fac origami și multe alte activități simpatice, educative și distractive.

 

 

 

 

Publicatii
26 octombrie 2016
Categorii
Press Release