Starea mea naturală

Photo compilation. Photo and hand-drawing elements combined. The grain and texture added.

Care e starea ta naturală în acest moment? Ce simți? Cine ești tu? Observă-te. Suntem ființe complexe, cu dinamici complicate și nu ne încadrăm într-un tipar. Avem emoții, stări, gânduri, impulsuri, dorințe, nevoi și contradicții și cel mai important e să ni le cunoaștem, să le dăm curs atunci când simțim sau să le depășim atunci când e cazul.

Uneori ai emoții pentru o întâlnire importantă și ai nevoie de ceva care să-ți dea încredere. Poate un costum nou, care pică perfect pe tine, îți dă încredere? Alteori ești vesel, vrei să te distrezi, ieși cu prietenii și aveți conversațiile acelea memorabile când toată lumea e în vervă. Alteori ai chef doar să fii singur și să privești oamenii, să-i studiezi, să stai într-un colț, cu o cafea și să te gândești care sunt poveștile necunoscuților care trec pe lângă tine.

Alteori, ai multă energie și simți că trebuie să o consumi cumva. Vrei să fii în formă, faci sport, fie la sală, fie te plimbi cu bicicleta sau alergi în parc. De ce nu ambele? Pentru ca apoi să îți reîncarci bateriile la un fresh de fructe și să te gândești că e bine să iei lucrurile așa cum sunt, dar să mergi întotdeauna mai departe.

Câteodată ești obosit și stresat. Ai muncit mult, ai chef doar să stai într-un loc luminos, verde și să lași gândurile să treacâ pe lângă tine. Sunt momente când starea ta naturală e joaca, ai chef să experimentezi, să fii creativ, să inventezi, să redevii copil. Sau poate ai emoții la prima întâlnire, nu știi în ce să te îmbraci și te gândești că poate n-ar fi rău să recitești romanul tău preferat de dragoste și cauți cartea.

Uneori vibrezi pe aceeași frecvență cu natura, când simți că ești una cu ea, alteori ai nevoie de muzică sau să intri cu totul în povestea unui film. Iar uneori strălucești de emoția unei noi iubiri, când vrei să fii cea mai frumoasă. Și ești!

ParkLake răspunde natural nevoilor tale. Te așteptăm pe tine cel autentic, natural, rezonăm cu emoțiile tale și înțelegem că fiecare dintre noi este diferit. De aceea, am pregătit o experiență completă, diversă, în ParkLake, astfel încât fiecare dintre noi să se poată regăsi în orice moment și în orice stare sufletească s-ar afla. Un spațiu care se inspiră din natură și rezonează cu natura umană. De ce? Credem în sinceritate, în autenticitate și, în special, în tot ce înseamnă natural.

Publicatii
29 septembrie 2016
Categorii
Comunicate de Presă