Reserved lansează Colecția Carnaval

Colecția Carnaval de la Reserved reflectă perfect spiritul sezonului de iarnă, aduce în prim plan cele mai trendy texturi din catifea și velur, iar materialele cult iau diverse forme, cum ar fi rochiile plisate perfect.

Alura de seară glamour este conferită de tricotajele legere și elegante, precum și de materialele fine, cu detalii din dantelă. Colecția este caracterizată de o paletă cromatică clasică: în principal negru, bleumarin și roșu, însă există, de asemenea, și câteva modele de rochii asimetrice de culoare argintie, cu volane feminine. Pentru îndrăzneți, Reserved a pregătit câteva ținute curajoase: pantaloni sport asortați unor corsete strâmte, ori topuri sexy alăturate cu blazere fine.

Colecția pentru bărbați este creată cu o deosebită atenție la detalii, fiind inspirată dintr-o selecție de costume croite perfect în nuanțe clasice. Croielile moderne, precum pantalonii slim cu talie medie, conferă un look tineresc și un aspect ce subliniază silueta. Pentru o seară în oraș, Reserved sugerează un styling care renunță la cămășile clasice pentru tricouri ori penru elegantele pulovere tricotate cu guler. Piesa vedetă a acestei linii este costumul confecționat dintr-o țesătură mixtă, ce are în compoziție 50% lână.

Te aşteptăm în magazinele Reserved să descoperi Colecţia Carnaval, compusă dintr-o serie de piese inspiraționale, ce reprezintă chintesența stilului fashion jucăuș.

 

Publicatii
09 decembrie 2016
Categorii
Press Release