O ţinută COOL cu accesorii în culorile mărţişorului, de la ECCO

Odată cu venirea primăverii începem să avem un stil de viaţă mult mai activ. Iar efectul unei vieţi active poate fi resimţit inclusiv în lumea modei, prin noul trend URBAN ATHLETE. În spiritul acestui trend, ECCO a creat noua colecţie de sneakerşi ECCO COOL 2.0, creaţi cu o tehnologie inovatoare ce asigură respirabilitate 360° şi 100% impermeabilitate.

O ţinută simplă cu colanţi sau jeanşi este instantaneu ridicată la rangul de ţinută COOL atunci când este accesorizată cu sneakerşii roşii ECCO COOL 2.0 şi cu geanta alba ECCO SP Medium Doctor. Astfel, nu trebuie să vă mai faceţi griji în ceea ce priveşte ţinuta de primăvară pentru plimbările prin oraş sau pentru întâlnirile cu prietenii.

Accesoriile în culorile simbolice ale mărţişorului, precum roşul şi albul, aduc cu uşurinţă împreună un aspect proaspăt în ţinuta de zi cu zi.

Renumit pentru măiestria artizanilor săi, ECCO oferă o asigurare inerentă a calităţii produselor sale şi a inovaţiei modelelor sale, ce oferă noii colecţii un aspect COOL din toate punctele de vedere.

Publicatii
21 februarie 2017
Categorii
Press Release