O noua perspectivă de la MELKIOR! Acum poţi amesteca tonurile preferate mai uşor!

Ai visat la o paleta de lucru ca a pictorilor? Cauţi o paletă bună pentru mixarea culorilor? Vrei să lucrezi ca un make-up artist profesionist? Melkior vine în ajutorul tău cu noua paletă din inox pentru mixarea culorilor. Acum totul depinde de tine, cum vei îmbina culoarea, tonul şi nuanţa aleasă pentru un machiaj perfect.   Şi ce efecte cromatice vei inventa!

Paleta pentru mixare culori Melkior (ref.14900) este ideală pentru mixarea fondurilor de ten, a corectoarelor, a rujurilor, a pigmenţilor sau a fardurilor lichide ori cremoase. O poţi folosi pentru a-ţi uşura munca de mixare a produselor cosmetice folosite, dar şi pentru obţinerea culorii preferate. Important este ca, dupa fiecare utilizare, paleta să fie curaţată.  Eşti gata de start? Realizează “tabloul” care te reprezintă!

My Perfect Mixing Palette – http://bit.ly/2nbe5vF

Melkior îţi propune acum şi Pensula cu capac pentru buze (ref.14134). Este ideală pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistentă, uşor de utilizat, uşor de curăţat. Are următoarele dimensiuni: 10.5 cm (fără capac ataşat); 17.5 cm (cu capac ataşat). Iată cum se foloseşte: Aplicaţi produs pe pensulă. Apoi se aplică  culoarea pe buze, începând din colţul extern înspre centru. Continuaţi aplicarea pentru a obţine uniformizarea culorii şi obţinerea consistenţei dorite.

Your Pocket Lip Brush – http://bit.ly/2nMNIzd

 

Publicatii
29 martie 2017
Categorii
Press Release