Vino în ParkLake să descoperi WILD Nature – O expoziție interactivă captivantă

Luna Copiilor vine cu surprize în ParkLake

Timp de două săptămâni, Main Square-ul din ParkLake va deveni locul favorit al celor mici, oferind o alternativă la spațiile convenționale de joacă. În luna dedicată lor, ParkLake continuă tradiția surprizelor cu o expoziție inovatoare care le permite copiilor să experimenteze aventuri educative și palpitante.

Elementul central al Wild Nature îl reprezintă celebra interacțiune din cadrul unor muzee din Statele Unite ale Americii sau Spania: cei mici vor sta la mese, își vor folosi imaginația pentru a desena fluturi cu creioane colorate care prind viață într-o animație, pe un ecran, totul în timp real.

Cinci instalații de neratat

Pe lângă experiența fluturilor, expoziția Wild Nature propune patru experiențe care au ca personaje centrale diferite animale.

Maimuța, unde utilizatorii se transpun în rolul unei maimuțe și își folosesc corpul pentru a se feri de nucile de cocos și a culege cât mai multe banane. Leul, o experiență care folosește speech recognition, utilizatorii vorbesc cu leul, îi dau comenzi și acesta răspunde prin abilitățile sale desăvârșite de dansator.

Safari, o experiență de realitate virtuală în care utilizatorii se transpun într-un safari. Elefantul ghidează copiii până la animalele prietenoase unde au de realizat mai multe interacțiuni pentru a le oferi hrană și apă, folosind tehnologia hand-tracking. Iar în cele din urmă, Zebra și Ursul, o experiență de body tracking în care utilizatorii se vor strădui să alerge pe loc, pentru a ajuta animalele să câștige cursa.

Componenta educativă a expoziției este completată de copacul interactiv care va oferi informații prețioase despre natură și protejarea acesteia.

Dezvoltat de Yoyo Events și Emil Drăgan, realizatorul conceptului și al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, ce oferă experiențe unice pentru cei mici, îmbinând educația si cultura cu tehnologia.

Program

Evenimentul este organizat în serii de câte 45 de minute, iar o rundă durează aproximativ 30-35 minute, îndeajuns pentru vizitatori să experimenteze întreaga zonă. Într-o rundă, vor intra câte 12 copii.

Programul de funcționare este de 10 ore în weekend, de la 11:00 la 21:00, iar în timpul săptămânii programul este de 8 ore, de la ora 13 00 la 21:00. Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor face la fața locului.

Vara începe cu ParkLake!

Publicatii
18 mai 2023