Teatru la Cinema: Peștișorul de aur | 2 februarie

Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11.00, Teatru la Cinema îi așteaptă pe cei mici la adaptarea interactivă a îndrăgitului basm „Peștișorul de aur”, alături de Pescarul și nevasta sa și zeul Neptun și zeița Terra.

Peștisorul, cu glas de om, îi ceru pescarului să-l lase în viață și să-l arunce înapoi în apă. Pescarul era un om milostiv, însă îi era teamă de gura spurcată a nevestei, gândindu-se că se va întoarce acasă fără hrană. În cele din urmă, cruță viața bietei ființe, hotărându-se să o lase să se întoarcă în împărăția apelor. Peștișorul, drept răsplată, îi promise pescarului că-i va îndeplini trei dorințe. Însă pescarul, trecut prin atâtea necazuri, nu mai credea în minuni. Când pescarul se întoarse acasă fără pește, nevasta îl dojeni aspru. Pentru a o îmbuna, îi povesti întâmplarea ciudată de care avu parte, ba pomeni și de promisiunile peștișorului de aur.  Preț de câteva clipe, nevasta lui se arătă neîncrezatoare, își spuse că are un papă-lapte de bărbat,  mult prea milostiv.  Asta trebuie să fi fost pricina pentru care cruțase viața peștișorului.  Dar, șireată cum era, se hotărî să-l pună la încercare pe bietul pescar. Oare îi va îndeplini peștisorul auriu cele 3 dorințe pescarului?

Vă invităm să descoperiți un spectacol vesel și interactiv,  pe care toți copiii îl vor adora.

Evenimentul este găzduit de Cinema City ParkLake. Nu uita să-ţi rezervi din timp bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620 sau să le cumperi direct de la casele de bilete ale cinematografului!

Publicatii
29 ianuarie 2019