RoLUG Technic Xperience

RoLUG Technic Xperience este un concurs de modele motorizate construite din piese LEGO® Technic™, destinat membrilor comunitatii RoLUG, si in acelasi timp, o demonstratie cool pentru spectatori.

Sambata, 28 septembrie, incepand cu ora 11:00, va asteptam in Gradina ParkLake sa asistati la o demonstratie unica!

Concursul este impartit in 4 probe diferite, elementul comun constand in faptul ca toate modelele prezentate sunt unice, construite din piese LEGO® Technic™, motorizate si conduse de la distanta de designerii lor.

Probele sunt urmatoarele:

4×4 EXTREME

Modelele inscrise reprezinta Pick-up-uri / SUV-uri 4×4 comerciale, deplasabile pe roti, asemanatoare in proportie de cel putin 50% cu vehicule reale. Toate modelele sunt dotate cu motor fake functional de minim 6 cilindri, cabina cu 2 locuri, volan activ, roti de minim 94 mm, directie pe roti, suspensii si au o greutate minima de 1.5 kg.

Modelele vor parcurge un traseu pe iarba cu urcusuri si coborasuri si obstacole cu diferite grade de dificultate. Castiga modelul care a reusit sa termine traseul cu cel mai mic numar de interventii si intr-un timp cat mai scurt.

OFF-ROAD

Modelele inscrise reprezinta Trophy Truck-uri, asemanatoare in proportie de cel putin 50% cu vehicule reale. Toate modelele sunt dotate cu motoare LEGO, directie pe roti, suspensii pe toate rotile sau/si pe punti.

Modelele vor parcurge cu viteza un traseu pe teren accidentat. Castiga modelul cel mai rapid si cu cel mai mic numar de interventii.

FORMULA X

Modelele inscrise reprezinta masini de Formula 1 din anii 1991-2019, asemanatoare in proportie de cel putin 50% cu vehicule reale. Toate modelele sunt dotate cu cabina cu volan activ si scaun, cutie de viteze electrica, directie pe roti, suspensii si au o greutate minima de 1 kg.

Modelele vor parcurge un traseu de viteza pe teren plat, intr-un circuit inchis, cu elemente de slalom. Castiga modelul cel mai rapid si cu cel mai mic numar de interventii.

BOATS

Modelele inscrise reprezinta ambarcatiuni de viteza. Toate modelele sunt dotate cu motoare si carene LEGO.

Modelele vor parcurge un traseu intr-o piscina adanca de 12 cm, cu elemente de slalom. Castiga modelul cel mai rapid si cu cel mai mic numar de interventii.

Vino sa asisti la concurs si sa afli cine va fi campionul RoLUG Technic Xperience!

Despre RoLUG:

– RoLUG înseamnă Romanian LEGO(R) Users Group / Grupul utilizatorilor LEGO(R) din România

– compus din AFOLi (Adult Fan of LEGO) de diferite vârste din toată ţara, cu profesii diferite, ce împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru piesele LEGO

– RoLUG a luat fiinţă în anul 2007 ca un simplu forum de discuţii şi s-a dezvoltat în ultimii ani, obtinând titlul de Recognized LUG (LUG recunoscut pe plan internaţional)

– au participat la expoziţii naţionale şi internaţionale, iar din 2015 îşi organizează propriile expoziţii

– organizează în diferite oraşe ale ţării concursuri de Trial Truck (vehicule telecomandate, construite din piese LEGO ce parcurg trasee cu obstacole şi roboţi pusi faţă în faţă să lupte) şi concursuri online de creaţii pe diverse teme.

– publică articole pe site-ul rolug.ro şi pagina de facebook rolug.ro, imagini de la expoziţii şi concursuri pe pagina de Flickr rolug şi înregistrări video de la concursuri pe canalul youtube clubrolug

Publicatii
18 septembrie 2019