ParkLake Ice Cream Festival

Înghețată delicioasă și răcoritoare, camionete pline cu dulciuri, clătite pufoase, napolitane cu muultă cremă, vată de zahăr și limonade multicolore din fructe sunt doar câteva dintre deliciile care îi așteaptă pe toți vizitatorii ParkLake la Ice Cream Festival.

Organizat în perioada 8 – 10 iunie, in intervalul 10.00 – 20.00, în superba grădină a centrului comercial, Ice Cream Festival devine astfel alternativa perfectă pentru petrecerea în aer liber a unui week-end plin de culoare, emoții și surprize pentru cei mici. Incepand cu ora 16.00, ateliere de modelat baloane colorate, face & body painting, mascote norocoase, workshop-uri de confectionat flori prin tehnica colaj, ateliere de pictura pe figurine de ipsos și multe, multe poze sunt doar câteva dintre activitățile care îi așteaptă pe cei mici la ParkLake Ice Cream Festival.

Deliciile, inghetata si bunatatile dulci vor fi atent pregatite de: Mr. Cannoli, Delicii pe Roti, Bubble Waffle, Moritz Eis Cream, Thai Ice Cream, Butoiul cu Inghetata, Puro e Bio, Mixology, Cookies Corner si Coffee Bike.

Accesul este gratuit, iar bucuria celor mici este garantată!

Publicatii
04 iunie 2018