Ofera-i un zambet! Poate fi singurul – Expozitie de fotografie cu licitatie in ParkLake

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”

Pentru ca luna martie este o invitatie deschisa spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea si prilejul oportun sa intelegem ca frumusetea fiecarei femei infloreste intr-un mediu sigur, cladit pe incredere si respect.

ParkLake s-a alaturat campaniei – „Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”, initiata de Primaria Sectorului 3 impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, pentru ca impreuna sa ajute la construirea unui viitor in siguranta pentru victimele violentei domestice.

In perioada 1 – 8 martie, ParkLake va gazdui o expozitie de fotografie care surprinde ipostaze tulburatoare ale violentei domestice exercitate asupra femeilor. Expozitia se va incheia prin organizarea unei licitatii, urmand ca fondurile stranse sa fie directionate Adapostului Sf. Maria din Sectorul 3, spatiul unde victimele violentei domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare si de constientizare a faptului ca violenta reprezinta o incalcare a drepturilor femeilor cu grave consecinte asupra calitatii vietii lor si a copiilor acestora.

Publicatii
24 februarie 2021
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc