O noua aventura LEGO® – expozitia Clash of the Brickworlds

In perioada 22 – 25 iulie, ParkLake gazduieste o noua expozitie LEGO® care iti ofera sansa sa explorezi aventurile incredibile construite doar din piese LEGO® – Clash of the Brickworlds.

Vino in intervalul 10:00 – 22:00, in zona Main Square, unde te asteapta o confruntare plina de magie intre universul Warhammer™ si orasul viitorului, trenulete in miscare, oraselul de vara, taramul vrajitorilor, oraselul victorian, creatii Technic interactive, plus multe alte surprize!

Alege sa-ti petreci timpul liber impreuna cu cei dragi intr-un mod distractiv si bucura-te de o expozitie unica. Vei avea ocazia sa descoperi zeci de creatii personale expuse in premiera, construite de membrii RoLUG din piese LEGO®, precum si seturi oficiale din diverse teme.

In plus, pe toata durata evenimentului, beneficiezi de un discount de 15% in magazinul LEGO® din ParkLake.

Despre RoLUG

– RoLUG inseamna Romanian LEGO® User Group / Grupul utilizatorilor LEGO® din Romania, compus din adulti cu profesii diferite, din diverse zone ale tarii, ce impartasesc aceeasi pasiune pentru piesele LEGO®.

– Isi doreste sa demonstreze ca LEGO®nu este o simpla jucarie pentru copii, ci un mod de exprimare a imaginatiei si creativitatii.

– Organizeaza in diferite orase ale tarii concursuri de Trial Truck (vehicule telecomandate, construite din piese LEGO®ce parcurg trasee cu obstacole) si concursuri online de creatii pe diverse teme.

Afla mai multe informatii despre activitatea lor pe site-ul www.rolug.ro

Publicatii
13 iulie 2021