Nu rata evenimentul de lansare al volumului de povești “Salata magică de fructe!”

“Codul Copiilor de Succes” și ParkLake vă invită, cu mic cu mare, sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 17.00, în Main Square, la evenimentul de lansare a cărții de povești “Salata magică de fructe!”, autor Cristina Niculescu, publicată de Editura Prestige.

Aceasta este a doua carte din seria de 10 cărți de povești pentru copii, reunite sub conceptul “Codul Copiilor de Succes”.

Alături de autoare și de editură, la eveniment va fi prezență, ca invitat special, Gabriela Maalouf – Psiholog, Specialist Parenting

Ne dorim un eveniment atractiv pentru micii cititori, astfel că pregătim surprize memorabile pentru copii! Îi așteptăm cu face-painting, tatuaje cu sclipici, baloane și jocuri distractive.

Bineînțeles că nu vor lipsi autografele! De asemenea, tot cu sclipici!

Câteva detalii despre conceptul “Codul Copiilor de Succes”:

Colecția “Codul Copiilor de Succes” cuprinde povești ce transmit mesaje de relaționare în armonie în familie și în grupul de prieteni, cu mesaje de încredere în forțele proprii. Sunt povești scrise cu mult suflet, povești care au o structură mai aparte, și anume după fiecare poveste în parte urmează o secțiune numită Strada Părinților, unde autoarea vine cu câteva sugestii, tips&tricks atât pentru părinți / copii / profesori, precum și o secțiune de Vocabular și Întrebări – pentru a fixa câteva noțiuni din poveștile tocmai parcurse și pentru a naște discuții frumoase tematice, prin întrebări de genul: TU ce ai face în situația X? Astfel copilul se alătură găștii de prieteni din carte, dar în același timp devine starul principal din propriile povești! Și ce copil nu adoră să povestească ce a facut EL / EA în diferite situații?

Poveștile sunt dedicate copiilor cu vârsta între 5 – 10 ani, însă pot fi citite de părinți și copiilor mai mici, încă din burtică.

Iată și prezentarea pe scurt a cărții “Salata magică de fructe”:

Sary și surioara ei, Aly “Dă-i și ei”, se plictiseau acasă într-o zi călduroasă de vară, așa că s-au gândit să își cheme prietenii în vizită.

Copiii s-au jucat o mulțime de jocuri, au mâncat și apoi și-au dorit ceva dulce la desert. Au început să enumere toate dulciurile posibile și imposibile de pe Pământ, până când a apărut Gammy, bunica grupului și le-a sugerat o … salată de fructe!

Ce crezi, copiii au fost de acord cu varianta propusă de Gammy sau au făcut nazuri?

Te invit să descoperi împreună cu Sary și Aly “Dă-i și ei” cum au ajuns copiii să facă o salată de fructe. Și nu orice salată de fructe, ci o salată MAGICĂ de fructe!

O poveste savuroasă, veselă și amuzantă despre puterea exemplului, o poveste magică despre încredere și stimă de sine!

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul  www.codulcopiilordesucces.ro și în comunitatea online Codul Copiilor de Succes: https://www.facebook.com/groups/codulcopiilordesucces

Ne vedem la lansare!

 

Publicatii
03 octombrie 2019