ParkLake îți dă întâlnire cu legendele fotbalului

În perioada 1 – 15 iulie, ParkLake  găzduiește o expoziție dedicată fotbalului românesc. Peste 80 de tricouri, reprezentând 90% din modelele de tricou folosite de Echipa Națională a României din anul 1965 până în prezent vor fi expuse în cadrul proiectului, pentru ca toți cei pasionați de acest sport, indiferent de vârstă, să descopere legendele fotbalului.

Organizat de ParkLake Shopping Center, în colaborare cu FootballLegends.ro (ce își deschide porțile online cu ocazia Campionatului Mondial din acest an), proiectul își propune să surprindă o mică parte din frumusețea și emoția meciurilor de fotbal memorabile la care România a luat parte de-a lungul timpului.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor putea admira triocuri purtate de legende ale fotbalului românesc cum au fost Dobrin, Iordănescu, Balaci, Cămătaru sau Hagi, pana la vedetele din zilele noastre.

Tot aici, vizitatorii vor putea să vadă evoluția tricoului Echipei Naționale în ultimii 70 de ani, dar și tricouri ale altor echipe naționale, precum cele ale Argentinei sau Braziliei.

În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre, sau colecția de insigne, medalii și fanioane dedicate Echipei nostre Naționale.

De asemenea, cei pasionați de acest sport pot urmări evoluția diverselor echipe la Campionatul Mondial din Rusia în ParkLake, astfel încât experiența fotbalului să fie una completă și cu adevărat memorabilă.

Despre FootballLegends.ro

După ce, timp de 30 de ani au strâns cu pasiune tricouri, fanioane, bilete sau programe de meci, câțiva tineri entuziaști sau gândit să nu se bucure doar ei de aceste obiecte pline de istorie și au lansat un Muzeu dedicat suporterilor fotbalului din România și nu numai.

Colectia FootballLegends.ro conține peste 1000 de obiecte: tricouri de joc ale echipei naționale și ale echipelor de club din România, tricouri de joc ale jucătorilor români la echipe din străinătate, tricouri de joc ale altor naționale sau cluburi celebre din lume, fanione de joc, fanioane vechi de suporteri, mărci filatelice, eșarfe și fulare, insigne și medalii, cupe și plachete, bilete și programe de joc foarte vechi, cărți și reviste, postere și produse tip merchandising.

Publicatii
26 iunie 2018