Fly to a Smile la ParkLake de Dragobete

La ParkLake, sărbătorim Dragobetele cu multe zâmbete!
Centrul European pentru Educaţie, Cercetare şi Dezvoltare – Sintesis vă invită pe data de 24 Februarie, de la ora 17.00 la evenimentul “Prinde din zbor secretul unui zâmbet fermecător”, o campanie de conştientizare şi prevenire a riscurilor care apar prin ignorarea vizitelor la medicul stomatolog.
Proiectul face parte din seria de evenimente FLY TO A SMILE, un concept global care a pornit de la educarea, în sensul prevenţiei şi tratării afecţiunilor orale.
Vă aşteptăm cu premii, cadouri şi suprize într-un spectacol interactiv împreună cu trupa TALISMAN, formaţia de suflet a românilor.
Primii 100 de participanţi care se înscriu pe site-ul evenimentului www.flytoasmile.ro până la data de 20.02.2019 vor primi cadou, pe lângă o pungă plină de cadouri din partea partenerilor de eveniment, un CD cu autograf personalizat, care conţine cele mai îndrăgite hit-uri din cei peste 20 de ani de existenţă a trupei Talisman ( The best of 20) şi un Voucher cu 30% reducere oferit de clinica Dentist Holiday, la toate tratamentele stomatologice .

Prezentatorii evenimentului:
George Costin RUSU – CEO Centrul European pentru Educaţie, Cercetare şi Dezvoltare – Sintesis
Alin OPREA – Formaţia Talisman

Speaker: Dr. Vitali Movradin – Chirurg Oro-Maxilo-Facial / Director Clinica Dentist Holiday
Invitat Special: Alin Oprea si formaţia Talisman

Publicatii
07 februarie 2019