ParkLake deschide luna decembrie cu un eveniment modelistic organizat în premieră în România

ParkLake  deschide luna cadourilor cu o primă ediție a unui eveniment modelistic, invitând bucureștenii să participe la transpunerea istoriei în miniatură. Aceștia sunt așteptați în zilele de 2 și 3 decembrie la expoziția “Winter Model Show”, organizată împreună cu Asociația Modelism Fără Frontiere. Printre surprizele de care se pot bucura toți vizitatorii centrului comercial și ai evenimentului se numără workshopuri de inițiere pentru cei mici, prezentări de produse pentru cei curioși să descopere mai multe informații și pentru practicanții amatori, precum și demonstrații live.

În perioada 2 – 3 decembrie, ParkLake își invită vizitatorii la “Winter Model Show”, primul eveniment organizat de Asociația Modelism Fără Frontiere. Evenimentul își propune să promoveze și să popularizeze o pasiune educativă, în concordanță cu valorile promovate atât de asociație, cât și de ParkLake: dezvoltarea imaginației și a creativității, precum și îmbogățirea cunoașterii.

Începând cu 2 decembrie, atracția principală a evenimentului va fi reprezentată de peste 500 de machete și modele de avioane, tancuri și ambarcațiuni expuse în cadrul centrului comercial. Mai mult decât atât, vizitatorii sunt invitați să se alăture atelierelor pentru inițiere, cu invitați modeliști talentați care vor face demonstrații de diferite tehnici și procedee esențiale în realizarea unei machete. Atât cei pasionați, cât și cei curioși vor putea pune întrebări și intra în contact cu un domeniu mai puțin cunoscut printre români.

Practicanți ai modelismului din București și din țară vor expune lucrări din toate domeniile modelismului static, inspirându-i pe participanți să își dezvolte creativitatea și să își dorească să deprindă cunoștințe și abilități autentice, pentru că este în natura fiecăruia să descopere mereu ceva nou. Printre machetele expuse se numără și MiG-15 URSS/România Războiul Rece, North American P-51 Mustang (avion)  SUA WW2, T-34 (tanc) Uniunea Sovietica WW2 sau Cuirasat Yamato (navă de război) Japonia WW2.

?️?

Publicatii
20 noiembrie 2017