Descoperă terenul multifuncțional de la ParkLake

LATER UPDATE: Terenul multifuncțional va fi închis pe perioada sezonului rece începând de astăzi, 25.11.2019. Te așteptăm cu distracție în aer liber de la primăvară, dar până atunci ne bucurăm să te avem alături la evenimentele pe care le organizăm pentru tine în Main Square!

***

Primăvara vine cu mult chef de distracție și pasiune dinamică pentru sport. Indiferent dacă ești fan bachet, volei, fotbal, tenis sau badminton, începând cu 1 aprilie te așteptăm pe terenul de joc alături de prieteni!

***

REGULI DE FOLOSIRE A TERENULUI MULTIFUNCŢIONAL

(BASCHET, VOLEI, FOTBAL, TENIS, BADMINTON)

Stimaţi utilizatori, pentru siguranţa dumneavoastră, vă rugăm să citiţi şi să respectaţi următoarele:

REZERVĂRI

Program de funcţionare :

Luni – Duminică: 10:30 – 21:30

REGULI DE FOLOSIRE A TERENULUI MULTIFUNCŢIONAL

1.Accesul pe teren este permis doar persoanelor cu vârsta minimă de 14 ani. Utilizaţi terenul pe propria răspundere.

2. Nu abuzaţi de fileul de joc, de sticlă sau de alte echipamente aferente terenului. Orice daună adusă acestora va fi suportată în consecinţă de către persoana/persoanele care a/au închiriat terenul.

3. Fumatul, mâncarea şi băuturile alcoolice sunt strict interzise în incinta terenului de joc.

4. De asemenea, este interzis accesul în incinta terenului cu biciclete, role, skate-uri sau alte accesorii mobile care pot periclita prin prezenţa lor terenul şi siguranţa jucătorilor.

5. Utilizatorii, precum şi invitaţii lor, vor fi direct responsabili pentru orice pagubă adusă terenului multifuncţional. Orice daună cauzată utilizatorilor de dinainte trebuie să fie raportată la info desk/biroul de informaţii imediat înainte de începerea oricărui joc, pentru a evita astfel plata acestora.

6. Vă rugăm să returnaţi echipamentul la info desk/biroul de informaţii aşa cum v-a fost înmânat, altfel veţi fi nevoiţi să plătiţi daune (intre 115 RON şi 450 RON, în funcţie de echipamentul ales).

7. ParkLake nu îşi asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate în incinta terenului.

BUCURAŢI-VĂ DE ANTRENAMENT ŞI ATINGEŢI-VĂ OBIECTIVELE!

Publicatii
29 martie 2019