Atelierele de Idei Unica: Fă-ți ordine în viață

Joi, 23 mai, de la ora 19:00, te invităm la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica, cu o temă de excepție: „Fă-ți ordine în viață”. Trei personalități și specialiști în decluttering vor vorbi în cadrul evenimentului despre ce înseamnă să ai grijă de casă, garderobă și viață.

Adela Pârvu, designer de interior, vine la Atelierele de Idei Unica pentru a vorbi despre importanța amenjăriii unei locuințe frumoase și a-ți oferi câteva ponturi care te vor ajuta să-ți înfrumusețezi casa cu ajutorul lucrurilor simple.

Corina Rădulescu, Holistic Interior Designer, ne va vorbi despre importanța design-ului interior și despre cum să renunțăm la obiecte inutile, dar „prețioase” și care creează blocaje în evoluția noastră.

Nu în ultimul rând, psihologul Samona Sommer ne va învăța, în cadrul Atelierelor de Idei Unica, despre cum să facem ordine în anturajul de prieteni.

Pentru a câștiga o invitație, trebuie să completezi formularul online până la data de 20 mai, ora 14:00. Locurile sunt limitate, iar toți cei înscriși intră în tragerea la sorți.  Dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 21 mai, ora 17:00.

Înscrierile se fac aici: http://bit.ly/2Vuy9Zx

Publicatii
17 mai 2019