Trucuri pentru folosirea Genelor False, de la Melkior

Genele false se poartă în orice anotimp şi indiferent de vreme. Ele aduc un plus de farmec şi strălucire privirii. Chiar dacă nu purtăm machiaj, genele false îmbracă ochiul şi oferă întregului chip un aspect interesant.

Genele false Melkior se gasesc sub formă de bucheţele (individuale) sau tip bandă. Cele sub formă de bandă se folosesc pentru un eveniment şi rezistă până la 48 de ore, dupa care se curăţă cu grijă şi pot fi reutilizate.

Ştii care e diferenţa dintre cele 2 tipuri de gene false? Diferenţa dintre genele tip bandă şi cele individuale constă în faptul că cele din urmă au o durabilitate mult mai mare, pe când cele bandă se folosesc strict pentru un eveniment sau o ocazie, pentru o zi sau o noapte, după care se păstrează şi se reutilizează. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile şi se recomandă folosirea lor pe perioada zilei sau pentru un machiaj mai soft.

APLICAREA GENELOR TIP BANDA

Ce trebuie să faci pentru a-ţi aplica singura genele false tip bandă? Iată paşii care trebuie urmaţi:

  • Dezlipeşte cu grijă geana de pe ambalaj şi, fără să pui adeziv, măsoară ungimea ei cu cea a ochiului; dacă geana falsă este mai mare, ceea ce trebuie să faci este să tai cu o forfecuţă câţiva cm din exteriorul genei.
  • Aplică adeziv duo în strat foarte subţire pe toată lungimea genei şi, cu ajutorul unei pensete, lipeşte mai întâi mijlocul genei şi colţul extern, apoi colţul intern.
  • Pentru mai multă intensitate, la final poţi aplica şi mascara.

APLICAREA GENELOR INVIDIVUALE

Genele individuale se găsesc în diferite mărimi – scurte, medii, mari, mixte şi se aplică individual (bucheţel cu bucheţel), în funcţie de forma potrivită ochiului.

Genele individuale se aplică de la colţul extern la colţul intern aproape de baza genelor naturale, cu ajutorul adezivului duo.

TRUCURI!

Cu ajutorul genelor false putem corecta imperfecţiunile ochiului. Iată câteva trucuri:

  • Daca ai ochii rotunzi sau pleoapa căzută, îţi vei alege gene false mai mici în colţul intern şi mai lungi în colţul extern, iar genele inferioare se dau cu mascara întotdeauna spre exterior (spre tâmple). În acest fel ochiul pare mult mai deschis, alungit, tânăr.
  • Dacă ai ochii alungiţi, poţi opta pentru o pereche de gene tip evantai (mai lungi pe centrul benzii).
Publicatii
11 mai 2017