Toni X Tom – Noua Colectie capsula by TOM TAILOR

Hamburg, martie 2019 – un oraș comun si o vedere pozitivă și deschisă a lumii sunt elementele ce i-au unit pe Toni Garrn și casa de modă din Hamburg, TOM TAILOR. Prin colectia capsula “Toni Garrn x TOM TAILOR”, valorile hanseatice capata o noua dimensiune in moda. Materialele naturale, accentele sportive si nuantele de coral neon sunt elementele definitorii ale acestei colectii.

Colecția “Toni Garrn x TOM TAILOR” are elemente de focus articole casual, materiale naturale de inalta calitate ce aduc o noua interpretare a stilului sport-casual. Ca si noutate, se observa accente de neon coral ce creeaza un contrast inedit cu paleta de nuante de albastru marin.

“Imi doresc ca femeile sa simta in largul lor atunci cand aleg sa poarta una din piesele colectiei noastre, sa se simta increzatoare si pur si simplu sa radieze. Sunt nerabdatoare sa descopar impactul acestei colectii si sa aflu reactia fanilor mei. Si mai presus de toate, sper ca toata lumea sa simta bucuria si energia pe care am investit-o in crearea acestei colectii. “, ne spune Toni Garrn.

Colectia “Toni Garrn x TOM TAILOR” aduce o varietate de stiluri care aduc un twist contemporan. Articolele din in si bumbacul organic subliniaza o alta dimensiune a colectiei – anume fashion conscious. Colectia este completata de piese din denim in nuante multiple, de la albastru la alb. Aici amintim fuste creion din denim alb, pantaloni scurti si jachete. Acestea se mixeaza perfect cu o camasa cu maneca scurta prinsa in talie, sau cu o salopeta albastra din in care se preteaza pentru orice ocazie.

Vedeta colectiei “Toni Garrn x TOM TAILOR” este costumul bej cu un print multicolor. Pentru a adauga o nota de eleganta stilului tau, opteaza si tu in acest sezon pentru un deux-piece format dintr-un  sacou si pantaloni cigarette. Nu uita: printurile cu dungi sunt simbolurile iconice ale acestei colectii, si le vei intalni si pe tricourile brand carrier “Toni x Tom”.

Colectia Toni Garrn x TOM TAILOR va fi disponibila din luna Aprilie in magazinele TOM TAILOR.

Publicatii
25 aprilie 2019