Tommy Jeans Pop-up Experience in ParkLake

Pe 25 martie, incepand cu ora 17:30, magazinul @Tommy Jeans din #ParkLake (parter) va gazdui o experienta pop-up unica, alaturi de doi artisti super cool, Dael Damsa si Miruna Mayra.

Sub etosul vizionar al lui Tommy Jeans, acest eveniment este conceput pentru a sustine tinerele talentele din lumea modei si fenomenul street-culture din Romania. Veniti alaturi de noi pentru o experienta inspirationala, creativa si curajoasa in acordurile muzicii LIVE, in interpretarea acestor doi artisti incitanti.

Nu ratati sansa de a fi parte dintr-o experienta memorabila! #tommyjeans

Miruna Mayra este pasionata de tot ce inseamna arta, de la muzica pana la estetica. Ea este cantareata, songwriter, model si creatoare de continut. Prima ei piesa “The Devil” a fost o colaborare care a ajuns si in topurile radiourilor din Bulgaria. Recent a lansat o noua piesa, “Luna”, in care vobeste despre creatia muzicala care se naste din joaca si distractie.

Dael Damsa este artist si producator. Plin de energie, carisma si pozitivitate, Dael este cunoscut atat pentru colaborarile inedite ale sale, cat si pentru transformarea pieselor romanesti vechi, care au conturat un legacy in muzica romaneasca. El a readaptat acele piese intr-o maniera inovativa si le-a dat un twist dance, pop si trap, realizand un fusion intre genuri muzicale diametral opuse. Acest artist nonconformist a vrut sa treaca de aceste granite si a devenit inclusiv antreprenor creandu-si propriul label de muzica.

Publicatii
23 martie 2023