TOM TAILOR – NOUA COLECȚIE TOAMNĂ-IARNĂ 2019/2020

Noua colecție toamnă-iarnă 2019 a brandului de modă TOM TAILOR, originar din Hamburg, prezintă piese clasice și retro, piese vintage interpretate cu un twist modernă și siluete conturate cu puternice influențe din anii ’70, care reiterează o epocă trecută și evocă un sentiment de nostalgie. Un contrast interesant este oferit prin combinarea tendințelor tehnologice contemporane cu o nouă relație cu natura. Țesăturile funcționale, culorile vii și detaliile tehnice au ca sursă de inspirație echipamentele dedicate sportului în aer liber, purtându-ne prin sezonul rece în stil. Modelele feminine și imprimeurile romantice în carouri sunt centrale pentru aspectul TOM TAILOR WOMEN, în timp ce pentru TOM TAILOR MEN, este vorba doar de stilul masculine cu puternice influențe americane.

Hamburg / Berlin, aprilie 2019. Colecția de toamnă – iarnă TOM TAILOR face o călătorie spre o epocă trecută. Designul clasic și materialele de înaltă calitate, de la lână până la denim, definesc caracterul acestei colecții, în care pantalonii de diferite inspirații joacă un rol cheie. Sezonul rece este la modă, este elegant și rafinat. Elementele de îmbrăcăminte sport oferă nuanțe fresh stilului de zi cu zi și ne vor purta prin toate provocările celei mai reci perioade din an.

COLECȚIA PENTRU FEMEI

Notele de inspirație optzecistă și stilul hip domină noua colecție TOM TAILOR WOMEN. Toamna începe cu un lookuri delicate, feminine, cu siluete fluide și detalii inedite. Flori romantice și imprimeuri în carouri, în combinații de culori noi, oferă accente diafane rochiilor maxi din voal chifon. Detaliile ce marchează talia asigură siluete definite, pline de feminitate. Fundele și accentele din dantela pe care le puteți găsi pe gulere întregesc conceptul de delicatețe. Nuanțele plăcute de la violet la bleu amintesc de un apus de iarnă. Acestea sunt mixate cu tonuri calde de la roz închis la roșu visiniu și completate cu accente de verde proaspăt.

Colecția cuprinde pantaloni evazați, într-o gamă de imprimeuri în carouri, în nuanțe de maro și albastru, pe care îi putem mixa cu blazere cu revere subțiri. Pentru un aspect retro, pantalonii pot fi purtați împreună cu pulovere scurte din lână sau cu jacheta sofisticată bouclé. Blugii indigo, cu detalii si accente pe curele, sunt esențiali pentru aparițiile smart casual. Puloverele tricotate, cu modele de dantelă sau țesături grafice, și bluzele cu dungi întregesc colecția.

În contrast cu piesele din colecția de toamnă, colecția de iarnă este inspirată de necesitățile mediului exterior ostil. Îmbrăcămintea călduroasă este confirmată ca fiind „must have-ul” sezonului. Stilul se concentrează pe funcționalitatea combinată cu confortul într-o gamă vibrantă de culori. Puloverele tricotate cu gât rotund se combină perfect cu accesoriile cu modele inspiratie norvegiană. Ținutele sunt întregite de parkas monocrome în alb pur sau roșu, oferind o protecție sporită împotriva temperaturilor negative.

COLECȚIA PENTRU BĂRBAȚI

Colecția pentru bărbați invită la o călătorie pe străzile din New York-ul anilor 60 și 70. Pielea și denimul gros oferă autenticitatea lifestyle-ului american. Colecția este completata de jeanși skinny in nuanțe de negru sau indigo și de jachete din denim fie gri sau albastru classic, pentru a completa aparițiile relaxate și extra cool.

Nuanțele deschise oferă opțiuni suplimentare pentru asocierea cu blugi gri sau în tonuri de albastru. Brelocurile cu cordon colorat adaugă o notă decorativă ținutelor din acest sezon. Cămășile cu carouri, tricouri și pulovere fin tricotate în nuanțe tari adaugă culoare stilului vestimentar masculin. Jachetele cu carouri sau cămășile cu aspect retro evocă un sentiment autentic de epocă și reprezintă cursa în completarea acestui aspect de inspirație newyorkeză.

Urmând tendințele articolele outdoor estompează granițele dintre îmbrăcămintea funcțională și stilul modern de zi cu zi. Detaliile tehnice inspirate de utility fashion sunt esențiale pentru aspectul central al colecției, conferind o notă sportivă prin intermediul puloverelor cu glugă. Piesele clasice, cum ar fi puloverul pe gât în nuanțe aprinse de roșu sau portocaliu strălucitor, adaugă acel detaliu polished pentru un look athleisure. Hanoracul de tip polar, în nuanțe de alb-zăpadă, sau puloverul tricotat cu imprimeu de inspirație norvegiană, vor completa orice garderoba în acest sezon.

Publicatii
27 august 2019