TIMEOUT – NOUA COLECȚIE TOAMNĂ-IARNĂ 2019/2020

În sezonul toamnă / iarnă 2019/20, liniile colecției revin la tăieturile și materialele clasice, cu accent pe eleganță, originalitate și confort. Articolele din Noua Colecție celebrează eleganța și exuberanța epocii de aur a cinematografiei americane și stilul nonconformist al artistilor nemuritori.

Croielile jachetelor și articolelor pentru femei sunt completate de imprimeuri subtile și detalii din blană. Ținutele capătă un aspect fresh, cu ajutorul tricourilor ce poartă mesaje inedite.
Orice bărbat care dorește să se simtă ca James Dean sau Marlon Brando trebuie să găsească în stilul său acel echilibru perfect între casual și elegant. Noua Colecție Timeout pentru bărbați este construită din articole cu iz classic, pe care le veți purta și în sezoanele următoare. Colecția Timeout continuă să emane relaxarea și originalitatea Californiei, îmbinată cu stilul iconic al brandului – stilul preppy.

Este ușor să alegeti o ținută potrivită atât pentru oraș, cât și pentru un weekend în aer liber.  Noua Colecție conține o gamă variată de tricouri cu imprimeuri inedite, tricourile iconice Timeout cât și numeroase fituri de blugi, perfecte pentru fiecare tip de siluetă. Colecția de pulovere include de la modele simple ce complimentează orice garderobă, până la tricotaje abstracte, în culori puternice. O noutate pentru acest sezon sunt articolele ce poartă mesaje inspiraționale menite să  ridice starea de spirit în zilele mohorâte de toamnă.

Indiferent de sezon, Timeout este despre confort și libertate. Tricourile, puloverele și pantalonii sunt confecționate din materiale naturale, alese cu grijă, care oferă un plus de lejeritate.

Colecția de toamnă oferă, de asemenea o gamă variată de geci si paltoane, care răspund la diverse contexte: geci tip parka impermeabile, practice, paltoane șic cu accente de blană artificială. Modelele de jachete de iarnă includ, de asemenea, croieli scurte și jachete oversized de diferite lungimi.

Paleta de culori propusă pentru sezonul toamnă/iarnă este dominată de clasicul negru, albastrul închis și roșul închis, precum și de culori puternice – verde smarald și portocaliu aprins.

Colecția este inspirată din stilul de viață al celor care își doresc confort,calitate și originalitate în garderoba lor.

Indiferent de sezon, brandul Timeout aduce prin colecția sa bucurie și entuziasm, iar purtarea fiecărei piese transformă zilele gri în zile plăcute, indiferent de locul în care vă aflați.

 

Publicatii
18 septembrie 2019