TIMEOUT – COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2018/2019

Prin noua colecție de toamnă-iarnă, brandul Timeout rămâne dedicat valorilor și rădăcinilor sale. Toți cei care îndrăgesc stilul preppy, vor găsi în această colecție ce gravitează în jurul trioului de culori roșu-alb-albastru, o puternică amprentă a stilului american.  Printre articolele din noua colecție se remarcă veste și blazere în culori vibrante, cămăși cu detalii inedite atât pentru femei cât și pentru bărbați , o varietate de jachete, de la subțiri la jachete călduroase.

Colecția de toamnă-iarnă evocă  prin paleta sa cromatică imaginea orașului Los Angeles peste care se așterne seara.  Deși dominată de nuanțe puternice de albastru indigo, completate de alte două culori: rosu si alb, noua colecție aduce ca și element de noutate culorile metalice, în nuanțe de argintiu si chrom.

Ca în fiecare sezon, materialele au fost atent selectate, păstrând o direcție eco-friendly. Din fibre de origine vegetală, articolele din colecție Timeout sunt o alternativă prietenoasă și oferă o experiență plăcută și confortabilă, ori de câte ori sunt purtate.

Păstrând  ca primă prioritate necesitatea unei garderobe ușor de adaptat în orice condiție, noua colecție de toamnă-iarnă curpinde piese versatile, potrivite pentru fiecare zi a săptămânii. Piesele sunt la granița contopirii stilului clasic cu cel casual, acest lucru permițând să răspundă tuturor împrejurărilor cotidiene.

Culori vibrante și accente metalice, materiale atent selectate, croiuri și modele variate și detalii elaborate – un rezumat a unei noi colecții ce vă așteaptă în magazinele noastre să o descoperiți.

 

 

Publicatii
24 septembrie 2018