TIMEOUT – COLECȚIA TOAMNĂ – IARNĂ 2017/2018

Colecția Timeout Toamnă – Iarnă 2017/2018 rămâne aproape de rădăcinile și valorile sale. Fanii declarați ai culorilor roșu, alb și albastru nu vor fi dezamăgiți în acest sezon. Stilul clasic, preppy este prezent pe tot parcursul colecției, păstrând aceeași linie ca și în sezoanele trecute.

În această colecție veți putea regăsi cămăși cu detaliile noastre unice, atât  pentru femei cât și pentru bărbați , veste , rochii casual, jachete, toate în tonuri de albastru marin și cu accente de roșu și alb.

Inspirația nautică a colecției poate fi regăsită atât in detaliile produselor, atent gândite și realizate, cât și în paleta de culori și în linia stilistică.

TIMEOUT JEANS – WASHED TO PERFECTION

În acest sezon, mixul dintre o pereche de jeanși prespălați și nunațe de verde olive  sunt alegerea noastră favorită. Diversele modalități de prespălare și tonurile de indigo conferă unicitate jeanșilor Timeout.

Pentru cei care nu optează întotdeauna pentru clasicul denim albastru, în colecția Timeout puteți găsi  combinații între gri și negru. În utilizarea culorii negre, Timeout a ales o cale de mijloc, astfel încât  outfiturile să nu fie nici foarte formale dar nici în zona vintage.

COLECȚIA TOAMNĂ – IARNĂ 2017 – 2018

În colecția Toamnă – Iarnă 2017 / 2018 regăsiți mult indrăgitele pulovere Timeout, hanorace și pantaloni de trening pentru un look confortabil, tricouri de inspirație urbană și jachete. Colecția este completată cu o gamă variată de jeanși.

Deoarece printre valorile brandului TIMEOUT se numără păstrarea unei calitați ireproșabile, majoritatea tricourilor, bluzelor și pantalonilor din colecția Toamna-Iarnă 017/2018 conțin 100% bumbac. În funcție de funționalitatea articolelor vestimentare au fost alese cele mai bune materiale .

Colecția TIMEOUT Toamnă-Iarnă 2017/2018 răspunde celor mai diversificate cerințe, îmbinând cu succes trendurile actuale cu stilul clasic și atemporal. Timeout oferă produse de înaltă calitate, cu detalii originale, răspunzând nevoilor stilistice de zi cu zi.

Publicatii
11 august 2017