Te asteptam la Expozitia Universarium, in ParkLake

Anul acesta, de Ziua Copilului, v-am pregatit o experienta memorabila! Va asteptam in ParkLake, in perioada 25 mai – 8 iunie la Expozitia Universarium, o adevarata incursiune intr-o lume magica, de poveste, pentru copiii cu varsta peste 6 ani.

Doua saptamani unice in ParkLake

Chiar inainte sa spunem la revedere primaverii, ParkLake va invita sa luati parte la o expozitie de interactiune digitala, pentru copii, care vine ca o alternativa la spatiile conventionale de joaca. Prin tehnologia interactiva destinata celor mici, ParkLake isi propune sa le deschida un univers in care pot experimenta aventuri palpitante si educative in acelasi timp.

Dezvoltat de Emil Dragan, realizatorul conceptului si al instalatiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, care ofera experiente unice in Romania si Europa, imbinand cultura cu tehnologia si traditia cu modernitatea.

In cadrul expozitiei, micii vizitatori vor avea ocazia sa interactioneze cu cea mai noua tehnologie, care aduce impreuna realitatea augmentata, realitatea virtuala, senzori diversi, holograme interactive, precum si personaje si povesti din lumi imaginare.

Instalatiile interactive vor purta copiii in universuri magice, oferindu-le in acelasi timp o experienta educationala. Cei mici vor avea parte de o incursiune cultural holografica, se vor transpune in lumea lui Aladdin printr-un oras arab, vor canta la instrumente virtuale si vor avea parte si de multe alte suprize.

Va asteptam la etajul 1, in zona magazinelor pentru copii, intre 14:00 – 21:00, de luni pana vineri, iar in weekend, intre 12:00 – 21:00. Si nu uitati, pe 25 mai, la ora 19:00 are loc vernisajul Expozitiei Universarium!

Intrarea este libera!

Va asteptam in ParkLake!

Publicatii
17 mai 2022