Stil de vacanţă cu ECCO BYFOLD LEATHER

Indiferent dacă de minivacanţa de 1 Mai alegeţi să mergeţi la munte sau la mare, cu siguranţă veţi aprecia noul model de pantofi confecţionaţi din pielea ECCO BYFOLD, care pot fi uşor de împachetat şi de transportat.

Acum puteţi călători fără a renunţa la ţinutele cu stil.

Elegantă în simplitatea sa, cu un stil care este atât de atemporal şi contemporan, noua colecţie pentru femei ECCO LEISURE emană o estetică rafinată. Folosind noi inovaţii tehnologice pentru a crea un pantof pe care îl poţi purta oriunde şi oricând, fiecare pereche este împachetată într-un sac fabricat din aceeaşi piele premium pentru a putea fi uşor de transportat.

Noii pantofi pentru bărbaţi ECCO KYLE vă vor permite să exploraţi, să vă plimbaţi sau să vă simţiţi liberi fără a renunţa la stil, chiar şi atunci când plecaţi în vacanţă doar cu rucsacul.

Zilele libere de la începutul lunii mai reprezintă un moment binemeritat pentru a vă simți relaxaţi şi revigoraţi, mai ales atunci când alegeţi pantofi moi şi confortabili, realizaţi din piele netedă foarte plăcută la atingere.

Chiar şi în zilele călduroase, încălţămintea realizată din piele ECCO BYFOLD asigură un climat optim picioarelor. Culorile propuse pentru colecţia ECCO LEISURE pentru femei, şi colecţia ECCO KYLE pentru bărbaţi vor împrospăta orice garderobă şi vă vor face să călătoriţi într-un stil minunat de confort şi relaxare.

Publicatii
23 aprilie 2018