RESERVED pentru copii: „Back to School”, colecția de toamnă/iarnă 2017-2018

Noua colecție RESERVED pentru copii este o combinație de stil sport și hip-hop, cu farmec ștrengăresc – tendințe ce vor domina colecțiile pentru copii și în sezonul viitor. Designerii au pus accent pe croielile sport, denimul confortabil și piesele clasice, ușor stilizate de trendurile momentului.

Noua colecție se vrea sportivă și confortabilă și cuprinde o gamă variată de jachete de baseball, cămăși din flanel, hanorace, bluze de alergat și tricouri cu modele sport. Pentru acestea brandul s-a inspirat din vestimentația ligii americane de fotbal, de unde și multitudinea de printuri, logo-uri, embleme și modele. Fiecare piesă are un anumit detaliu original, așa că cel care o poartă face o proprie declarație de stil, trecând dincolo de temele clasice din sport.

Partea mai “serioasă” a colecției cuprinde nuanțe de kaki și albastru marin, în contrast cu accente sclipitoare pop. Galbenul strident, verdele intens, roșul aprins, acestea sunt nuanțele care dau putere oricărei ținute și se asortează cu jachetele ușoare, vestele și pantofii sport – un must al jocului de fotbal sau al mersului pe bicicletă. Vedeta colecției este Mickey Mouse, prezent pe bluze și accesorii ca eșarfe, genți sau șepci de baseball cu moț pufos, un element de senzație al noului sezon.

Noua colecție RESERVED pentru copii cuprinde și piese clasice ușor stilizate, cum ar fi bluzele Vichy pentru fete sau volanele, care se combină excelent cu jeanșii mulați ai anilor ´90 sau fustele mini.

Materialele noii colecții sunt textile moi, ca bumbacul sau denimul, ușor influențate de ultimele tendințe. Varietatea de modele sport, culorile trendy și detaliile originale sunt garanția că fiecare copil va începe noul an școlar cu zâmbetul pe buze, în stilul RESERVED.

 

Publicatii
24 august 2017