Pune capac suferintei! Ajuta-l pe Stefan sa invinga boala!

 

Intra si tu in lupta pentru Stefan!

E mai usor ca niciodata sa ajuti la salvarea unei vieti!

ParkLake sustine proiectul organizat de DGASPC Sector 3 si este alaturi de Stefan in lupta sa cu boala nemiloasa cu care a fost diagnosticat.

In jurul varstei de 7 luni, lui Stefan i s-a pus diagnosticul de amiotrofie spinala de gradul 1 (SMA1), o boala genetica rara, degenerativa, care, netratata, atrofiaza muschii copilului pana la pierderea vietii.
Din mai 2019, exista un tratament: medicamentul ZolgenSMA. Pretul acestuia, insa, este de 2,1 milioane de dolari, la care se vor adauga TVA si taxele de spitalizare. Aceasta este suma de care are nevoie un copil diagnosticat cu SMA1 pentru a supravietui.

Pentru Stefan s-au strans pana acum 𝟏 𝟔𝟒𝟕 𝟎𝟖𝟗 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢, cu sprijinul a sute de mii de oameni care doneaza sau organizeaza diferite actiuni, tombole sau licitatii in beneficiul acestui copil. Si tu poti contribui la salvarea lui Stefan!

Asadar, va invitam in ParkLake sa colectam cat mai multe capace din plastic care vor fi, ulterior, valorificate la Oradea, la o firma specializata ce va vira in contul lui Stefan contravaloarea acestora (1,5 lei pentru un kilogram de capace).

In tara noastra, exista deja mai multe puncte de colectare a capacelor din plastic pentru Stefan, care pot fi vizualizate aici, https://cutt.ly/wvO1VyY.

Impreuna reusim!

Publicatii
11 iunie 2021