Primul magazin Primark din Romania se va deschide in ParkLake

Cel mai asteptat retailer de moda de pe piata internationala va fi prezent cu primul sau magazin din Romania, in ParkLake.
Primark este un retailer irlandez, infiintat in Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani. Lantul detine in prezent peste 400 de magazine pe 14 piete.
„Suntem incantati de progresul planurilor noastre de extindere si de intrarea in premiera pe piata din Romania unde am rezervat un spatiu deosebit intr-un centru comercial popular din estul Bucurestiului. Reactia clientilor din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabila si ne dorim foarte mult sa continuam aceasta extindere. Speram ca romanii sa ne poata trece pragul inainte de sfarsitul acestui an”, a declarat Paul Marchant, CEO Primark.
Sursa: wall-street.ro

„Suntem extrem de incantati sa contribuim la extinderea continua a grupului Primark in ECE. Deschiderea magazinului Primark in ParkLake este rezultatul eforturilor noastre de a oferi vizitatorilor o experienta impresionanta la cumparaturi si concepte reprezentative. Cu oferte dinamice pe segmentele retail, restaurante si divertisment, ParkLake este locul perfect pentru primul magazin Primark in Romania”, declara Cristina Moreira dos Santos, Managing Director for Property Management Sonae Sierra.
Sursa: linkedin.com

Primark iti va pune la dispozitie articole de moda, de casa, de ingrijire si frumusete la preturi convenabile.
Asadar, pregatiti listele de cumparaturi. In curand ne vedem in Primark!

Publicatii
27 ianuarie 2022