Petrece un Halloween distractiv la ParkLake!

În perioada 26 – 31 octombrie, centrul comercial ParkLake îi invită pe bucureșteni să sărbătorească Halloween-ul într-un mod foarte distractiv. Activități tematice și jocuri interactive pentru copii, spectacole de teatru, ateliere creative, statui vivante cu adevărat înfricoșatoare și decoruri impresionante îi așteaptă pe vizitatori timp de șase zile.

Atât adulții cât și copiii se vor putea distra și vor putea petrece timp împreună în cadrul evenimentelor dedicate de Halloween. Zilnic, aceștia își vor putea face fotografii la cabina foto, iar cei mici își vor folosi creativitatea pentru a realiza cele mai simpatice decorațiuni tematice: vor confecționa figurine din farfurii, vor transforma dovlecii în personaje amuzante, își vor crea propriile măști, vor picta și vor învăța cum să se distreze cu tehnica origami. Astfel, vor rezulta măști înfricoșătoare, ghivece zâmbărețe, dovleci decorativi și multe alte obiecte demne de toată lauda.

În plus, în două dintre cele șase zile, copiii sunt așteptați să pătrundă în lumea magica a poveștilor de Halloween cu două spectacole de teatru pline de învățăminte și întâmplări distractive: ,,Aventurile lui Casper” pe 27 octombrie, începand cu ora 17:00 și ,,Danila Prepeleac” pe 31 octombrie, începand cu ora 18:00.

De asemenea, în zilele de 27, 28 si 31 octombrie, statui vivante costumate de Halloween vor lua prin surprindere vizitatorii, iar pe 28 octombrie, personajele de Halloween vor veni la ParkLake pentru a  defila în cadrul unei parade cu adevărat înfricoșătoare.

La ParkLake , Halloween-ul se petrece într-un mod distractiv: șase zile de activități, jocuri și spectacole tematice, dar cât se poate de amuzante.

Program activități:

Publicatii
19 octombrie 2018