Participă la piesa de teatru „Ursul păcălit de vulpe”

Duminică, 14 aprilie, de la ora 17 :00, cei mici sunt așteptați la un nou eveniment din seria „Căsuța cu povești muzicale”, în cadrul căruia se vor bucura de un spectacol de operă educativ și se vor distra alături de cele mai îndrăgite personaje animaliere din basmele lui Ion Creangă – șireata vulpe și păcălitul urs!

Vă invităm la piesa de teatru „Ursul păcălit de vulpe”, un spectacol muzical care pornește de la unul din cele mai îndrăgite basme din literatura română și prezintă aventurile celor doi rivali în cadrul unui spectacol muzical plin de umor despre generozitate, perseverenţă şi dreptate cu personajele copilăriei noastre.

Mesajul spectacolului este acela că minciuna și hoția nu sunt scuzabile, nici când ești Vulpe, dar greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. Generozitatea și perseverența Ursului păgubit, dar care se revanșează parțial, devin contagioase, la fel ca și creativitatea și inventivitatea Țăranului preocupat de atingerea scopurile zilnice. Publicul se va bucura de geniul lui Ion Creangă, de atmosfera plină de tâlc şi parfumul patriarhal din poveştile sale, de bucuria micilor surprize de limbaj şi umorul inconfundabil.

Intrarea este liberă.

Publicatii
04 martie 2019