Participă la piesa de teatru „Sarea în bucate”

Duminică, 17 martie, de la ora 17 :00, cei mici sunt așteptați la un nou eveniment din seria „Căsuța cu povești muzicale”, în cadrul căruia se vor bucura de un spectacol de operă educativ și vor porni într-o aventură muzicală alături de eroii basmelor lui Petre Ispirescu.

Vă invităm la piesa de teatru „Sarea în bucate”, un spectacol care pornește de la unul din cele mai îndrăgite basme românești și îmbină aventurile Ilenei, fata cea mică a împăratului și a prietenilor săi cu arii muzicale semnate de compozitori români.

Mesajul piesei este că aparențele sunt înșelătoare adeseori, iar judecata pripită este ”pedepsită”. Perspectivele pot fi diferite, de aceea trebuie să căutăm să le înțelegem, nu să ne grabimsă le desființăm. Jocul actoricesc îndeamnă la onestitate, asemeni Ilenei, la exprimarea sinceră și asumarea opiniilor proprii, chiar dacă acest lucru poate să atragă consecințe nedorite. Totuși, cu acțiuni inteligente, dublate de bunătate și tenacitate, chiar și cei mai înverșunați contestatari pot fi ajutați să perceapă ”adevărurile neînțelese”, prin schimbarea inedită a perspectivei.

Evenimentul va avea loc în Main Square, iar accesul este gratuit.

Publicatii
01 martie 2019