ParkLake Shopping Center și Forever Summer lansează Online Therapy: o abordare creativă și inovatoare în mediul digital

ParkLake, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din România, își concentrează atenția către inovație și interacțiune digitală, optând pentru o colaborare cu Forever Summer în vederea consolidării prezenței sale online. În lumina necesității unei abordări noi în mediul digital, ParkLake a selectat agenția Forever Summer ca partener ideal pentru furnizarea serviciilor de creație și execuție social media, digital marketing și digital content management.

Cu un design modern unic și un concept arhitectural remarcabil, ParkLake este recunoscut pentru îmbinarea perfectă a celor trei mari concepte: natura, parc și familie. Pentru a continua să ofere o experiență unică și captivantă clienților săi, ParkLake a decis să se reinventeze și să adopte o nouă direcție în mediul digital, sub numele de Online Therapy. Această inițiativă își propune să sublinieze importanța relaxării și stării de bine, atât în offline, cât și în online.

Conceptul Online Therapy dezvoltat de Forever Summer propune cinci direcții de conținut: Culture Therapy, Nature Therapy, Shopping Therapy, Self-Care Therapy și Friends & Family Therapy. Prin intermediul acestora, publicul este invitat să se relaxeze și să găsească inspirație, urmărind paginile de social media ale ParkLake. Cu ajutorul acestor direcții, ParkLake dorește să ofere un spațiu digital reconfortant, în care vizitatorii pot descoperi inspiratie, sfaturi și trucuri despre cărți, filme, muzică, wellbeing și sănătate.

ParkLake se bucură să anunțe parteneriatul cu Forever Summer pentru crearea conceptului Online Therapy. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență digitală remarcabilă și relaxantă, completând atmosfera inovatoare din centrul nostru comercial. Așteptăm cu entuziasm să vedem rezultatele acestei colaborări și să aducem acest concept inspirațional comunității noastre online, a declarat Simona Badea, Deputy Center & Marketing Manager, ParkLake Shopping Center.

Având în vedere ritmul alert in care traim, atât în offline, cât și în mediul online, în care suntem constant învăluiți de o avalanșă de mesaje, majoritatea generatoare de stres și anxietate, am recomandat echipei ParkLake Shopping Center să transforme prezența lor online într-un spațiu relaxant și prietenos. Un loc virtual în care oamenii să se poată relaxa și să evadeze pentru scurt timp din agitația zilnică a declarat Dorian Ilie, Head of Creative & Copywriter, Forever Summer.

Ca să aducem la viață conceptul Online Therapy ne-am gândit să creăm un spațiu digital prietenos și inspirațional pentru toți cei care urmăresc și vor urmări paginile social media ale ParkLake Shopping Center, un loc unde oamenii pot veni pentru inspirație și informații utile, nu doar pentru self-promo constant. Vom împărtăși recomandări pentru toți și toate de la cărți, filme, muzică, evenimente, lifestyle, colaborând îndeaproape cu magazinele din ParkLake pentru a aduce varietate și credibilitate conținutului. În esență, ne dorim să construim o comunitate de oameni care să împărtășească idei și experiențe, a declarat Ioana Pîrjolescu-Piekalski, Head of Digital Content & Social Media, Forever Summer.

În ceea ce privește partea vizuală obiectivul nostru este să dezvoltăm o identitate vizuală care să reflecte viziunea ParkLake axată pe natură, relaxare și comunitate. Pentru a atrage oamenii către platformele de social media am optat pentru un feed de social media coerent, variat, unitar cromatic, elegant și viu în același timp, cu imagini și videoclipuri inspiraționale, care să invite oamenii să interacționeze cu tot ce înseamnă ParkLake în digital, a declarat Adriana Staciuc, Graphic Designer & Visual Artist, Forever Summer.

Pentru mai multe informații despre ParkLake și despre noul său concept Online Therapy, puteți accesa site-ul www.parklake.ro sau să urmăriți platformele de social media.

Forever Summer este o agenție de comunicare și publicitate ce oferă servicii de creație, strategie, digital, social media, visual storytelling, mizând pe idei creative, simplitate și o abordare relaxată a lucrului agenție – client. Agenția este condusă de Dorian Ilie și Ioana Pîrjolescu-Piekalski, specialiști în comunicare și marketing cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

 ParkLake Shopping Center este un complex comercial unic, proiectat conform ultimelor standarde de urbanism și arhitectură, într-un cadru natural, primitor, în imediata apropiere a parcului și lacului Titan din București. Centrul comercial este găzduit într-o clădire gândită după standarde ecologice menită să pună în valoare frumusețea spațiului înconjurător, ParkLake aducând împreună natura și familia, fiind astfel unul dintre cele mai inovatoare centre comerciale din Bucureşti, dar și din țară.

Publicatii
15 aprilie 2024