În ParkLake s-a deschis un sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor

ParkLake a inaugurat luni, 16 iulie, în prezența reprezentanților din cadrul Ministerului de Interne și ai Primăriei București, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple locuitorilor din București și din județul Ilfov.  În cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcționa 17 ghișee – 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor.

Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber.

 Noul sediu de evidență și eliberare a pașapoartelor, deschis în ParkLake, va opera luni, marți și miercuri între orele 8:30 – 18:30, iar joi și vineri între orele 8:30 – 16:30.

La sediul din ParkLake se primesc cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice / temporare pentru cetăţenii români cu domiciliul în România şi în străinătate.

Publicatii
16 iulie 2018