ParkLake se alatura campaniei „Adopta o mama!”

Cand o mama zambeste, un copil rade! Aceasta este deviza campaniei „Adopta o mama!”, lansata de Fundatia Zurli si Mirela Retegan si ajunsa la cea de-a 7-a editie. „Adopta o mama!” se doreste a fi un indemn la adresa romanilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate in nevoie.

Si tu poti pune un zambet pe chipul unei mame greu incercate! In perioada 15 februarie – 8 martie, te asteptam in Main Square-ul din ParkLake, in cornerul dedicat campaniei, unde poti lasa cadouri pentru mamicile mai putin norocoase. Un pachet poate contine orice lucru nou si util unei femei – un parfum, o bluza, o pereche de pantaloni, o crema de fata, un card cadou de cumparaturi, o zi la un centru SPA, farduri, o esarfa sau orice crezi ca ar face o femeie sa se simta iubita si apreciata.

“Stiu foarte, foarte multe mame care au o viata buna si isi cresc copiii in caldura si armonie. Dar, din pacate, le stiu si pe cele care nu pot face asta, pentru ca tatii copiilor sunt betivi si agresivi, pentru ca parintii le-au aruncat in strada cand au ramas insarcinate, pentru ca au renuntat la tot si stau cu copiii lor prin spitale, pentru ca traiesc la tara, in conditii foarte grele. Le cunosc, le vad. De 7 ani ma intalnesc cu ele si tot de 7 ani incercam sa facem din luna Martie o luna pe care le-o dedicam.

Incepem Adopta o mama, editia cu numarul 7. O campanie in care mii de femei intind mainile si tin in brate mii de suflete aflate in situatii speciale. Incepem astazi o calatorie minunata, la finalul careia vom aduce, din nou, zambetul pe chipul a peste 10.000 de mame triste din Romania. Pentru ca atunci cand o mama zambeste, un copil rade.”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist si om de radio cu zeci de ani de experienta in media si initiatoarea campaniei.

In cele 6 editii de campanie desfasurate pana acum, peste 20 000 de mame din Romania s-au bucurat de un gest frumos si inimos. Proiectul se deruleaza in mai multe orase din Romania si diaspora, iar lista completa a oraselor in care se colecteaza colete este disponibila pe www.fundatiazurli.ro si www.mirelaretegan.ro.

Te asteptam in ParkLake sa faci si tu parte din campania „Adopta o mama”!

Publicatii
15 februarie 2022