ParkLake in parteneriat cu SGS asigura cele mai inalte standarde de igiena si curatenie in centrul comercial

 

Pentru a asigura sanatatea si siguranta vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si a angajatilor in centrul comercial ParkLake, compania a decis sa verifice si sa certifice procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii.

Dupa ce a fost verificat, centrul comercial a fost certificat cu Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand partile interesate de angajamentul ParkLake referitor la siguranta si preventie.

Prin parcurgerea acestui proces riguros, ParkLake si-a imbunatatit protocoalele curente de igiena si curatenie pentru gestionarea si atenuarea riscurilor generate de COVID-19 si ofera o siguranta sporita vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si angajatilor. Masurile specifice care au fost implementate includ cresterea frecventei operatiunilor de curatenie, formarea si specializarea imbunatatita a personalului de curatenie, masuri de distantare sociala, igienizarea si dezinfectarea corecta in centrul comercial.

De asemenea, aceasta verificare include o serie de teste cu adenozin trifosfat (ATP) pentru a evalua eficienta operatiunilor de curatenie. Aceasta testare este facuta de SGS in urma unei monitorizari care vine in completarea masurilor de siguranta adoptate, cum ar fi instalarea dispozitivelor cu gel dezinfectant in mai multe locatii, montarea echipamentului automat de dezinfectare a balustradei pe scarile rulante si sporirea procedurilor de curatare a sistemelor de ventilatie si climatizare.

 

Procesul de verificare SGS a inclus validarea si recomandarile privind procedurile de redeschidere a centrului comercial ParkLake si o vizita de evaluare pentru a se asigura ca acestea sunt implementate corect la fata locului. De asemenea, a inclus analiza de esantionare a zonelor si a suprafetelor care sunt atinse in mod frecvent, in vederea validarii eficacitatii operatiunilor de curatenie.

parklake

 

Publicatii
30 iunie 2020