O noua aventura LEGO® – expozitia de creatii unice Universul RoLUG

In perioada 12 – 15 mai, ParkLake gazduieste o noua expozitie care iti ofera sansa sa explorezi diverse lumi create doar din piese LEGO® – Universul RoLUG

In perioada 12 – 15 mai, ParkLake gazduieste o noua expozitie care iti ofera sansa sa explorezi diverse lumi create doar din piese LEGO® – Universul RoLUG.

Vino in intervalul 10:00 – 22:00, in zona Main Square, unde te asteapta o multime de aventuri in insulele Ninjago si universurile Star Wars™ Rebels si Warhammer™, trenulete in miscare, creatii Technic motorizate, cea mai mare armata de minifigurine LEGO® Star Wars™ plus multe alte surprize!

Alege sa petreci timpul liber impreuna cu cei dragi intr-un mod distractiv si bucura-te de expozitia unica oferita de RoLUG si ParkLake. Vei avea ocazia sa descoperi zeci de creatii personale expuse in premiera, unele dintre ele premiate la concursuri online, construite de membrii RoLUG din piese LEGO®, precum si seturi oficiale din diverse teme. Si nu in ultimul rand, pe toata perioada expozitiei, vei putea achizitiona seturile LEGO dorite cu un discount de 15% in Magazinul Certificat LEGO® de la etajul 1.

Despre RoLUG

RoLUG (Romanian LEGO® User Group) reprezinta o comunitate compusa din adulti cu profesii diferite, din diverse zone ale tarii, ce impartasesc aceeasi pasiune pentru piesele LEGO.

Misiunea lor este de a demonstra ca LEGO® nu este o simpla jucarie pentru copii, ci un mod de exprimare a imaginatiei si creativitatii, indiferent de varsta. Prin placerea explorarii si testarii de diverse tehnici de constructie, reusesc sa realizeze creatii unice.

Organizeaza in diferite orase ale tarii concursuri de vehicule telecomandate, construite din piese LEGO® Technic™, ce parcurg trasee cu obstacole si concursuri online de creatii pe diverse teme.

Afla mai multe informatii despre activitatea lor pe site-ul www.rolug.ro si urmareste-le contul de Instagram @rolug.ro

Publicatii
03 mai 2022
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc