Noutăţile lunii mai la Melkior

Ştampilă tatuaj inimă Melkior

Noul Body Stamp Tattoo creat de Melkior este un produs non-toxic, pe bază de apa şi  nu conţine alcool.

Cum se foloseşte? Ştampila tatuaj inimă e foarte uşor de utilizat. Se aplică pe piele ca atare, iar tatuajul poate fi îndepărtat cu demachiant pe bază de ulei sau cu un şerveţel umed demachiant.

Preţ 39,90 lei

 

Pensetă inox oblică Melkior

Melkior a creat penseta Inox Oblica Magenta deosebit de rezistentă şi cu un design modern. Este special concepută pentru înlăturarea nedorit. Nu se toceşte şi permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare dată. Se foloseşte în cazul firelor de păr groase.

Cum se foloseşte? Se prinde firul de păr între lamelele pensetei, cât mai aproape de rădăcina acestuia şi se smulge printr-o mişcare scurtă şi precisă. Smulgeţi firele de par în direcţia creşterii acestora.

Preţ 25,90 lei

 

Pudra luminoasa irizata Bright Rose

Noua pudră luminoasă irizată Bright Rose creată de Melkior asigură o acoperire perfectă şi confort. Este ideală pentru realizarea unui machiaj natural şi delicat, cu rolul de a conferi un aspect final transparent şi luminos.

Cum se foloseşte? Pentru un machiaj delicat şi natural, pudra se poate aplica uscată, dând astfel un aspect final luminos şi transparent, însă se poate aplica şi umedă pentru o strălucire mai intensă.

Preţ 59,90 lei

 

Publicatii
11 mai 2017