Noua colecţie ECCO Intrinsic, de la Festivalul Internaţional de Modă Sibiu direct în magazine

Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a fost prezent în cadrul Festivalului Internaţional de Modă Feeric Fashion Weekce a avut loc în perioada 17-22 iulie 2017 la Sibiu.

Ȋn cea de a şasea zi a ediţiei aniversare Feeric Fashion Week, a avut loc fashion show-ul susţinut de designerul român Adriana Goilav şi ECCO, într-un cadru neconvenţional cu un nivel spectaculos şi anume Depoul CFR Călători din Sibiu.

Prezentată într-un ambient total diferit, colecţia „transMORPHer” a designerului român a fost pusă în valoare de încălţămintea ECCO şi a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar şi descendente, al urcărilor, dar şi al coborârilor, a ceea ce vedem şi nu vedem.

Pe scena festivalului de la Sibiu, brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a adus împreună cu designerul Adriana Goilav tendinţele de sezon şi tehnologiile avansate, într-o colecţie inspirată de sistemul osos, ce porneşte de la coloana vertebrală şi se conectează cu talpa piciorului. Confortul de neegalat al colecţiei ECCO Intrinsic este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, uşor adaptabil stilului de viaţă din marile oraşe.

Publicatii
27 iulie 2017