NOU! Melkior a creat 2 variante de Ulei pentru unghii şi cuticule

De ce merită să foloseşti Uleiul pentru Unghii şi Cuticule?

Fără o îngrijire regulată, unghiile arată neîngrijite, iar cuticulele au tendinţa să se întărească şi să se franjureze. Ce-i de facut? Melkior a creat cele 2 variante (15ml şi 4,5ml) de Ulei pentru unghii şi cuticule. Este puternic hidratant, are un parfum delicat de lămâie şi conferă un aspect sănătos şi natural unghiilor şi cuticulelor.

Ce este cuticula?

Cuticula reprezintă un strat gros de celule moarte epidermice care produc cheratină – proteine cornoase şi care se depun pe partea inferioară a unghiei. Acest strat îndeplineşte o funcţie protectoare, apărând unghiile de bacterii. Este numită popular pieliţa unghiilor.

Tăiem cuticula?

Datorită acestui rol protector, nu este bine să tăiem cuticula, ci doar să o împingem cu ajutorul unui beţişor de lemn şi a unei ape emoliente care o înmoaie şi ne ajută să o îndepărtăm mai uşor fără să o agresăm.

Tratarea cuticulelor?

Fără o îngrijire regulată, cuticulele au tendinţa să se întărească şi să se franjureze. De reţinut este faptul ca după împingerea cuticulei cu ajutorul unui beţişor de lemn trebuie aplicat un ulei pentru cuticule care ajută la hidratarea ei şi care îi încetineşte creşterea. Uleiul se aplică pe conturul unghiei şi se masează uşor cu mişcări circulare.

Ce produse folosim pentru cuticule?

Uleiul pentru unghii şi cuticule creat de Melkior are rolul de a combate deshidratarea cuticulelor şi de a le face mai fine, catifelate şi suple. Utilizarea uleiului este simplă: se aplică pe conturul unghiei, se masează circular câteva secunde. Pentru cuticule care sunt foarte deshidratate, se poate aplica în fiecare seară şi se lasă să acţioneze peste noapte.

 

Publicatii
22 august 2017