Nou – farduri coapte de la Melkior! Vrei Paletă gratuit pentru fardurile tale Baked?

Această vară aduce promisiunea că zilele vor fi din ce în ce mai călduroase şi colorate. Un motiv perfect pentru a trata machiajul zilnic ca atare. Explorează galeria de culori a noilor farduri de pleoape Baked create de Melkior şi bifează-le pe cele care îţi fac cu ochiul.

AVANTAJE! Iată de ce merită să foloseşti  fardurile de pleoape coapte:

  • Spre deosebire de fardurile clasice, aceste produse sunt prelucrate la temperaturi înalte, proces prin care se împiedică fragmentarea excesivă.
  • Sunt nuanţe radiante care asigură aderenţa perfectă, confort şi rezistenţă.
  • Oil free.
  • Prezintă efect luminos.
  • Este un produs indispensabil care poate fi folosit atât pentru un machiaj de zi, cât şi pentru un machiaj de seară.
  • Se găsesc atât la cutie mono cu oglindă, cât şi sub formă de rezerve care se pot depozita în paleta special creată pentru fardurile coapte.

APLICARE! Cum se aplică? Pentru un machiaj delicat şi natural se foloseşte fardul uscat, oferind un aspect final luminos şi transparent. Pentru un machiaj intens se foloseşte fardul umed.

PALETE pentru FETE! Pune-ţi în evidenţă culoarea ochilor! Acum ai Palete de 6 bucăţi pentru rezervele de farduri Baked.

Paletele cu mai multe farduri de pleoape le oferă o soluţie practică femeilor ce doresc să aibă o trusă de machiaj ordonată şi bine pusă la punct. Chiar dacă eşti adepta unui singur stil de machiaj sau dacă îţi place să experimentezi, vei putea realiza un machiaj natural sau unul sofisticat având la dispoziţie oferta variată de culori într-o singură paletă.

 

OFERTA SPECIALA – PALETA 6 CADOU!

Acum ai Palete de 6 bucăţi pentru rezervele de farduri Baked.

Melkior îţi oferă posibilitatea de a alege rezervele de farduri Baked preferate şi primeşti CADOU paleta goală în care le depozitezi.

PALETA MAKE-UP 6X FARDURI BAKED (Ref. 14306) este special creată pentru a depozita 6 rezerve de farduri baked. Paleta din carton are închidere magnetică şi 6 locuri special concepute pentru ca pastilele de farduri să stea bine fixate. După fiecare utilizare, fardurile se acoperă cu folia de protecţie special creată. Partea din faţă a paletei este transparentă.

Această ofertă senzaţională este valabilă atât în magazinele Melkior din toată ţara, cât şi la comenzile online.

Creeză-ţi propria trusă de farduri şi primeşti paleta gratuit!

 

Farduri > https://goo.gl/8M63Fn

Rezerve > https://goo.gl/ww5HsH

Publicatii
07 iunie 2017