Nike 3×3 Challenge

Gata de joc! Nike 3×3 Challenge dă startul sezonului Sport Arena Streetball, în ParkLake Shopping Center

A doua ediție a Nike 3×3 Challenge va reprezenta și în 2018 debutul oficial al sezonului pentru baschetul 3×3 din România, fiind primul turneu al circuitului național Sport Arena Streetball Tour. Evenimentul va avea loc între 11 și 13 mai, în ParkLake Shopping Center.

Anul 2018 va reprezenta primul sezon complet de când baschetul 3×3 a fost inclus în programul Jocurilor Olimpice, acolo unde va fi prezent în premieră la ediția 2020.

După succesul ediției inaugurale, Nike 3×3 Challenge revine în ParkLake Shopping Center, acolo unde jucătorii dar și spectatorii vor avea parte de o experiență antrenantă pe terenurile de baschet.

Înscrierile pentru toate categoriile se vor face pe site-ul oficial 3la3.ro în perioada 7-9 mai sau în limita a 50 de echipe înscrise.

Taxa de participare este în valoare de 100 de lei per jucător și include kit-ul de participare care conține: maioul oficial al turneului, model Nike reversibil, un voucher de reducere la produsele de baschet din magazinele Nike, precum și alte produse oferite de partenerii competiției.

Toți jucătorii trebuie să aibă cont activ pe play.fiba3x3.com și vor puncta în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, contribuind totodată și la punctajul României în clasamentul FIBA 3×3 pe națiuni, care permite accederea țării noastre în competițiile internaționale de top.

Premiile totale sunt în valoare de peste 25.000 de lei iar câștigătoarea competiției la categoria Open Masculin va încasa un CEC în valoare de 4500 de lei.

Pe lângă meciurile de baschet, momente de entertainment, concursuri cu premii pentru spectatori și jucători sau participarea unor invitați speciali sunt elemente care vor completa programul celor trei zile de competiție.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball este organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center și Nike și este susținut de: Raiffeisen Bank, Fitbit, Gatorade, Ursus Cooler, Pegas, Pep&Pepper, World Class, Carrefour ParkLake, ProFM și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Publicatii
04 mai 2018