New Collection Nail Lacquer “Storytelling” de la Melkior

Sezonul acesta fac ce vreau, scriu ce vreau, sunt cine vreau!

Intră şi tu în joc şi spune-ne “Care e povestea ta?” şi cum te-au ajutat mâinile tale să realizezi ce-ţi place, să-ţi dezvolţi pasiunea ta, să faci job-ul tău, să-ţi exprimi sentimentele.

Construieşte acum propria poveste! Poezia mâinilor tale…

Ce culori porţi în această toamnă pe unghii? Vrei nuanţe puternice şi sofisticate care nu se demodează niciodată? Află acum ce este must have în acest sezon!

Toamna începe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”, nuanţe seducător de frumoase pentru o manichiură modernă.

Noua gamă conţine 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase şi 1 oja este perlată:

  • Ojă lucioasă Magnetic (ref. 21178, 21766)
  • Ojă lucioasă Pacific Blue (ref. 21181, 21770)
  • Ojă lucioasă Trust Me (ref 21767, 21179)
  • Ojă perlată Purpur (ref. 21325, 21771)

Toate aceste oje Melkior se găsesc în cele 2 variante de sticluţe, de 15ml şi de 4,5ml. Descoperă acum nuanţa care îţi pune în evidenţă manichiura!

Sunt oje rezistente care asigură o acoperire foarte bună şi uscare rapidă. Cum se aplică? Degresează unghia foarte bine cu un Degresant, aplică Sticky Base Coat pentru protecţia unghiei, apoi aplică oja Melkior în două straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul şi a da rezistenţă ojei. La final, aplică Acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se aşteaptă un minut, iar în cazul unor unghii exfoliate se curăţă foarte bine zona exfoliată.

Imbracă-ţi unghiile în culori foarte puternice, în tendinţă, pentru a putea demonstra că sezonul acesta tu faci ce vrei!

 

Publicatii
11 septembrie 2017